Ik Zou Het Zo Weer Overdoen!

08 November 2013

Ik Zou Het Zo Weer Overdoen!

Op 22 november verschijnt mijn nieuwe album ‘Duizend Spiegels’. Kun je niet tot 22 november wachten? Vanaf vandaag 8 november start een leuke actie op iTunes, namelijk de pre-order van het album. Als je vanaf nu het album bestelt, krijg je per omgaande het liedje ‘Ik Zou Het Zo Weer Overdoen’ met Trijntje Oosterhuis. Deze song zou je als een opvolger van ons duet uit 1997 kunnen beschouwen. Schaf je alleen het liedje ‘Ik Zou Het Zo Weer Overdoen’ aan, maar besluit je later je album compleet te maken, dan krijg je 0,99 korting op het album. Het liedje is ook op YouTube al te beluisteren, dat kan hier.

Tevens staat er op 8 november een mooie actie in De Telegraaf, waarbij je kans maakt op kaarten voor de luistersessie op 18 november in Amsterdam! Wil je als eerste het nieuwe album beluisteren? Doe dan mee! Naast het beluisteren van Duizend Spiegels krijg je dan ook als eerste alle ins en outs rondom de tour te horen!

Deze tour wordt namelijk ook op maandag 18 november aangekondigd, maar ik kan wel alvast vertellen dat ik iedere provincie zal aandoen! Ben je lid van de fanclub en/of de gratis nieuwsbrief via deze website, dan kun je ook kaarten kopen in de presale, dat spreekt natuurlijk voor zich! Ben je nog geen lid van de fanclub?
Dan zou ik het vandaag nog worden zodat je als allereerste kunt bestellen!‘Ik Zou Het Zo Weer Overdoen’ is vanaf volgende week ook te verkrijgen via o.a. Spotify en diverse andere downloadkanalen. Dan zal er ook een viceoclip verschijnen.

Op vrijdag 22 november is mijn nieuwe album Duizend Spiegels dus overal te koop. Je kunt hem echter nu al reserveren bij oa. Bol.com. Wanneer je daar nu het album, al dan niet de limited edition met zilveren spiegelcover bestelt, mag je donderdag 21 november al kaarten bestellen voor de tour Duizend Spiegels!

Groetjes,

Marco