In de line up van Rimpelrock 2012!

14 July 2012

In de line up van Rimpelrock 2012!

Op zaterdag 11 augustus a.s. wordt in het Belgische Hasselt het evenement ‘Rimpelrock’ weer georganiseerd en ik ben één van de artiesten die in de line up zal staan!

Rimpelrock is een openluchtfestival voor jong en oud dat plaatsvindt op een grote festivalweide. Met zijn 30.000 bezoekers kun je dan ook absoluut spreken van een festival van formaat. Als ik terugdenk aan de concerten die ik in 2010 in het Westerpark gaf met het prachtige weer dat we toen hadden, dan heb ik er nu al ongelooflijk veel zin in!

De eerste namen van de line up van Rimpelrock 2012 zijn inmiddels bekendgemaakt! Niet alleen ik maar ook niemand minder dan Tom Jones zal op het podium van Rimpelrock staan. Tom Jones mag dan inmiddels al 72 jaar zijn, ik denk dat er bijna niemand is die zijn grote hits Kiss, Sex Bomb of It’s not unusual niet kent. Het podium mogen delen met een wereldster als Tom Jones vind ik echt geweldig! In België is zanger Will Tura nog steeds immens populair en hij heeft vele hits op zijn naam staan. Ook Will Tura zal tijdens Rimpelrock zijn opwachting maken. 

Dit zijn echter nog niet alle namen want via de site van Rimpelrock, zullen later nog meer namen bekend gemaakt gaan worden. De online kaartverkoop is begonnen via www.rimpelrock.be

Het lijkt mij in ieder geval fantastisch elkaar weer onder een zomerse, stralende sterrenhemel te treffen!

Groetjes,

Marco