In mijn agenda: de Fanclubdag 2013!!

23 June 2013

In mijn agenda: de Fanclubdag 2013!!

Ieder jaar verheug ik me er enorm op en dat verheugen is weer begonnen want… de jaarlijkse fanclubdag staat weer gepland en wel op zondag 13 oktober! Een fanclubdag is voor mij minstens zo leuk als voor alle bezoekers van de fanclubdag. Ieder jaar krijg ik de kans oude bekenden weer even te spreken maar ook nieuwe fans te leren kennen en ieder jaar zie ik weer zo veel blije gezichten! Een fanclubdag is voor mij intensief maar ik krijg er tegelijkertijd zoveel energie van dat ik er altijd als één van de eersten ben en zon beetje als laatste de deur achter me dichttrek.

Ook dit jaar hebben we een geweldige locatie vast weten te leggen en dit jaar zal dit het Claus Event Center in Hoofddorp zijn.

Ieder jaar probeer ik er met het team van de fanclub weer een zo gevarieerd mogelijk programma van te maken en ik kan jullie verzekeren dat we voor deze fanclubdag een heel bijzonder programma in elkaar hebben weten te zetten. Wat we het afgelopen jaar hebben gedaan is heel goed luisteren naar wat jullie aangaven en de overeenkomsten hierin waren eigenlijk heel groot. Wat bleek namelijk, heel veel van jullie hebben wensen of dromen die met mij te maken hebben en omdat ik in de gelegenheid ben er een aantal uit te laten komen is dat de rode draad die ik door deze fanclubdag wil laten lopen. Tenslotte komen jullie niet alleen voor mij, ik ben er net zo voor jullie!

Als ik alle wensen van mensen die dolgraag een simpel kopje koffie met me zouden willen drinken vervul, kan ik weken niet slapen, haha! Maar dat ik hier wel iets mee zal doen, dat is een belofte die ik ga waarmaken op deze dag! De gehele inhoud van de fanclubdag ga ik zeker nog niet verklappen want wensen en dromen zijn het leukste als het ook een verrassing is als die uitkomen, toch? Ik vertel jullie graag wel een beetje over de inhoud!

We gaan onder andere speeddaten en nu vraag je je misschien af hoe we dat gaan doen. Stel je je een gezellige ruimte voor met allemaal leuke zitjes en in ieder zitje zitten een aantal mensen. Stel je daarbij ook een hele grote zandloper voor en ik die plaatsneem in één van die leuke zitjes en wellicht wel bij jou aan tafel kom zitten zodat we eens in alle rust een paar minuten voor elkaar hebben. Voor dit speeddaten kun je jezelf of een ander ook opgeven en zo heb jij de mogelijkheid je eigen droom, of die van een ander, uit te laten komen. Hoe je dit kunt doen lees je via het logje van de fanclub.

Wat ieder jaar een vast programmapunt is zijn de fanmomenten. Een moment waarop ik een fan op het podium roep om bijvoorbeeld eens in het zonnetje te zetten, een bijzonder verhaal te laten vertellen maar samen op de foto gaan is ook iets dat we geregeld doen. Ook hiervoor kunnen mensen opgegeven worden en zo kunnen jullie deze fanmomenten zelf gaan invullen.

En dan is er ook nog eens de wens van een photoshoot door mij. Ik heb er al een heel aantal gedaan en die photoshoots zijn zo leuk om te doen! Fotograferen is niet zomaar een hobby van me maar het is een passie. Ik geef er de voorkeur aan mensen te fotograferen en dat is wat ik tijdens de fanclubdag ook ga doen.
Je kunt tijdens de fanclubdag namelijk kans maken op een mini-photoshoot en nadat je door de styling en visagie onder handen bent genomen is het mijn taak je zo mooi mogelijk op de foto te zetten en daar zal ik mijn uiterste best voor gaan doen!

Dit is slechts een kleine greep uit alle activiteiten die op de fanclubdag plaats zullen vinden want samen met het team ben ik druk nog meer activiteiten te plannen en bijzondere wensen en dromen uit te laten komen.
Wanneer je bij de fanclubdag aanwezig zou willen zijn is het zaak je snel op te geven want de kaartverkoop verloopt snel! Kaarten voor de fanclubdag kun je via de volgende link bestellen: http://fanclub.borsato.nl/fanclubdagaanmelden/stap1.php

Ook dit jaar zullen we, de avond voorafgaand aan de fanclubdag, weer de Borsato Bingo spelen, een erg leuke variant op het welbekende spel. Voor de Borsato Bingo zijn de kaarten echter al uitverkocht dus hoewel deze wel wordt georganiseerd kun je je hiervoor niet meer opgeven.

Ben je nog geen lid maar zou je er toch graag bij willen zijn, dan kan dat! Hier kun je meer lezen over de fanclub, het team, de diverse lidmaatschappen maar ook over de leuke dingen die mijn fanclub organiseert. Vragen over de fanclub en over het lidmaatschap kun je stellen via lidmaatschap@borsato-fanclub.nl.

Ik heb nu al zoveel zin in de fanclubdag en dat zie je, haha!

Groetjes,

Marco