Intens geschrokken…

31 January 2018

Intens geschrokken…

Dat Laura van Kaam, pupil uit Team Borsato bij The Voice Kids en winnares in 2013, ongelofelijk talentvol is, is geen geheim. Dat zij de laatste jaren met een heftige depressie kampte, is inmiddels ook algemeen bekend. Laura maakt zich hard voor lotgenoten en het bespreekbaar maken van deze vreselijke ziekte waar in Nederland zo’n 800.000 mensen mee worstelen. Zo trad ze op bij RTL Late Night, waar ze openhartig over haar gevoelens sprak en een prachtig zelfgeschreven liedje zong.

Marco heeft regelmatig contact met Laura, zeker het laatste jaar, en weet dus dat haar mentale toestand vele ups en downs kende. Laura knokt echter voor wat ze waard is, volgde diverse therapieën en ook een opname in een kliniek ging ze niet uit de weg. Een plek die haar goed leek te helpen.

Laura heeft echter een zware depressie en gaat nu door een moeilijke periode. Marco heeft zich van de week bij de familie gevoegd, waarbij hij Laura even heeft gezien en is bijgepraat over de huidige situatie. Marco doet verder geen uitspraken over haar gezondheid, hij hoopt dat ook de pers respectvol om gaat met de moeilijke periode waar Laura nu inzit en genuanceerd zal berichten over deze complexe ziekte.

Marco wenst een ieder die om Laura geeft, maar met name haar familie en vrienden, heel veel sterkte. “Laten we met elkaar een kaarsje voor haar aansteken en in gedachten wat extra liefde haar kant op sturen!”