Internationale gastartiesten tijdens ‘Thuis’ in het Sportpaleis!

01 May 2018

Internationale gastartiesten tijdens ‘Thuis’ in het Sportpaleis!

Vol trots mag ik jullie meedelen dat Nico & Vinz internationaal gastartiest zullen zijn tijdens mijn concerten in het Sportpaleis te Antwerpen op woensdag 16, vrijdag 18 en zaterdag 19 mei!
Nico & Vinz, is een duo bestaande uit Nico Sereba en Vincent Dery en zij zijn afkomstig uit Oslo, Noorwegen. Zij zijn in 2013 internationaal doorgebroken met het nummer ‘Am I Wrong’, dat in Nederland in 2014 ook drie weken lang op de eerste plek in de Top 40 heeft gestaan. Inmiddels hebben ze al twee EP’s uitgebracht, waarvan de laatste ‘Elephant in the Room’ heet. 

 

Mijn oudste zoon Luca is al een aantal jaren groot fan van deze jongens en heeft via Social Media ook regelmatig contact met hen. In november zijn we met het hele gezin naar Paradiso geweest, waar Nico & Vinz optraden. Ze herkenden Luca in het publiek en vroegen via Insta direct of hij backstage wilde komen na de show. En dat wilde Luca natuurlijk wel! Hij vroeg of hij ons allemaal mee mocht nemen en zo heb ik ze dus leren kennen. Nico & Vinz ontdekten toen pas dat ik ook zanger ben, in Noorwegen ben ik nu niet bepaald doorgebroken haha… Tijdens deze bijzondere ontmoeting heb ik ze uitgenodigd voor mijn concerten in het Sportpaleis. 

Ondertussen is Luca toegevoegd aan de tourcrew bij mijn concerten en bedient hij tijdens de ‘Thuis’ tour de volgspot, wat hij hartstikke goed doet. Als je je kind zo aan het werk ziet, met zoveel plezier, dan ben je ongelofelijk trots kan ik je vertellen!

Donderdag 17 mei, op de rustdag van mijn tour, treden Nico & Vinz op in De Helling te Utrecht en hebben ze Luca uitgenodigd om een dagje met hun tourleven mee te draaien, hij mag dan achter de schermen meelopen deze dag. Dat is voor Luca hartstikke gaaf, want hij wil heel graag de entertainment in en zo kan hij mooi ervaring opdoen.

De concerten in Antwerpen zijn helaas al helemaal uitverkocht, maar mocht je het leuk vinden om Nico & Vinz live te zien optreden, er zijn nog kaarten verkrijgbaar voor hun optreden in Utrecht. Kaarten kun je bestellen via Ticketmaster.

Groetjes,

Marco