Iris is Thús!

15 January 2014

Iris is Thús!

Als coach bij The Voice of Holland doe ik mijn best de talenten die gedurende de afgelopen drie seizoenen mijn Team Borsato vormden te blijven volgen en coachen. Het is fantastisch te zien dat veel van de talenten die ik begeleid heb inmiddels hun weg in de muziek hebben weten te vinden. Een aantal van hen heeft zelfs hun baan opgezegd omdat ze inmiddels van de muziek kunnen leven en maken zo hun dromen waar.

Van Julia van der Toorn, de winnares van dit seizoen is inmiddels al een album verschenen dat al nummer 1 in de iTunes-hitlijst staat. Sharon Doorson heeft al diverse succesvolle singles uitgebracht en timmert zelfs internationaal aan de weg. Barbara Straathof heeft een prachtige single uitgebracht en Ivar Oosterloo is bij de 100% NL Awards zelfs genomineerd voor ‘Beste Nieuwkomer van Het Jaar’. Dit zijn maar een aantal voorbeelden van hoe goed het gaat met de talenten uit Team Borsato maar hiermee zijn we er nog niet!

Iris Kroes, winnares van The Voice of Holland van 2012 maakt ook grote stappen. De afgelopen twee jaar heeft Iris veel in binnen- en buitenland opgetreden, liedjes geschreven én haar eigen theatertour Thús voorbereid. Iris gaat met haar theatertour door het hele land reizen en zal tijdens deze tour haar veelzijdigheid laten zien. Begeleid door haar eigen band zal Iris met klassieke snaarinstrumenten verrassende popmuziek gaan spelen. Nummers van Adèle, Armin van Buuren, Einaudi en de Eurythmics staan op haar setlist samen met nieuwe zelfgeschreven liedjes en zullen ook ook de liedjes van haar debuutalbum ‘First’ voorbij komen. Ik heb me zelfs laten vertellen dat er een medley van mijn songs de revue zullen passeren! Helaas kon ik bij de premiere niet aanwezig zijn, maar ik hoop haar theatertour op een andere datum nog te kunnen bezoeken. Ik ben zo ontzettend benieuwd hoe het allemaal klinkt!

Daarnaast werkt Iris ook nog eens aan een EP waarvan binnenkort de single ‘Never Coming Back’ net uit is. 
eer informatie over Iris en haar tour kun je vinden op haar eigen website http://www.iriskroes.com. Misschien zie ik je daar ook wel?


Groetjes,

Marco