Ja… ja… jaaaarig!

21 December 2005

Ja… ja… jaaaarig!

Het is me uiteraard helemaal niet aan te zien, maar ik ben toch echt weer een jaartje ouder geworden! Ik heb de respectabele leeftijd van 39 jaar bereikt en voel me super! Hoewel we geen gekke dingen doen vandaag, ben ik toch al flink in de watten gelegd. De kerstvakantie zullen we in Curaçao doorbrengen en Leontine gaf me als cadeautje carte blanche wat betreft duiken!

Dat klinkt misschien makkelijk, maar voor mij is het onbetaalbaar. Op vakantie word ik vaak heen en weer geslingerd tussen de behoefte dingen met mijn gezin te ondernemen en te duiken, en Leontine heeft gezegd dat ik zoveel moet duiken als ik maar wil. Heerlijk! Ik zie al voor me hoe ik ’s morgens lekker met de kids iets onderneem en dan ’s middags of juist ’s avonds een lekker duikje maak!

Maar ik heb nog meer leuke dingen gekregen! Uiteraard de knutsels, knuffels en kusjes van de kids. De knutsels waren nog niet helemaal droog, dus alles zit onder de lijm nu, maar ze hebben enorm hun best gedaan. 

Van Nathalie kreeg Leontine vorige week voor haar verjaardag een prachtige taart, die Leontine heel treffend weer gaf. Super Mama! Nathalie zag me naar de taart kijken en begreep de hint, waardoor ik vandaag kan tracteren op een stukje Marco! Het is bijna zonde, want Inge heeft er werkelijk een kunstwerk van gemaakt!

Inge heeft van haar hobby haar werk gemaakt en maakt prachtige 3D taarten helemaal op maat. Ik heb dus mijn eigen duik Marco! Alle details kloppen ook gewoon, mijn armbandje, mijn duikpak, alles! Het is de mooiste taart die ik ooit heb gehad en smaakte ook verrukkelijk!

Ik heb weer veel (digitale) kaarten gekregen, chocola, knuffelberen en andere leuke presentjes van de fans! Hartstikke lief! Tot slot liet Nathalie me een weblog zien die speciaal is gemaakt voor mijn verjaardag. Heel veel fans hebben daar hun foto en felicitatie achtergelaten en hoewel ik nog lang niet alles heb gezien vind ik het een heel leuk initiatief! Annette en alle fans, heel erg bedankt!

Groetjes,

Marco