Jaaa… mijn nieuwe website is online!

11 March 2004

Jaaa… mijn nieuwe website is online!

We hebben, en dan met name het team van Qball Internet Solutions maandenlang heel hard gewerkt aan de nieuwe website.

De site ziet er weer fantastisch uit. Strak, hip, functioneel en schitterend vormgegeven, hier wil ik vooral Dennis de Wolde voor bedanken. De database waarmee we werken is zo ontzettend gebruiksvriendelijk, dat ik zonder enige moeite de site kan updaten. Zelfs als ik moe of afgeleid ben, ha ha. De inspanningen van Sander Heijselaar maken dit mogelijk!

De discografie is weer een waar kunstwerkje geworden, maar als het om het programma ‘flash’ gaat kan ik dat altijd in de vertrouwde handen van Annemarie Hoose achterlaten en er rollen de mooiste dingen uit!

Datzelfde geldt voor Robin Geensen, die de schitterende flashy e-cards voor zijn rekening heeft genomen.

Onder leiding van Job van Halst, de bezielende eigenaar van Qball, zijn we samen weer door de ontwikkeling van de derde Borsato Website heen geworsteld.

Toen moest de nieuwe website natuurlijk nog gevuld worden. Alle bestaande artikelen moesten verplaatst worden naar de  nieuwe site, inclusief de plaatjes. Omdat de nieuwe site een fractie minder breed is, betekende dat ook de lay out van de artikelen opnieuw bekeken moesten worden. Bennie Kouwenberg en Nathalie Thielen hebben hier heel wat uurtjes ingestoken! Super, jongens!

Maar het is een schitterende site geworden, werkelijk waar!

En op welke resolutie je beeldscherm ook staat ingesteld, iedereen krijgt het mooist haalbare resultaat te zien! In 1024 x 768 heb je verreweg het mooiste beeld en zie je zelfs ook enkele extra’s!

Ik ben helemaal klaar voor jullie meningen! Via de poll aan de rechterkant van je scherm, kun je me laten weten wat je ervan vindt, maar ook het gastenboek kun je hier natuurlijk voor gebruiken!

Groetjes,

Marco.