Jaaaaaa! Een nieuwe festivalzomer!!

30 November 2016

Jaaaaaa! Een nieuwe festivalzomer!!

Nadat de zomer van 2016 voor mij een te gekke festivalzomer was kan ik eindelijk bekend maken dat de zomer van 2017 weer een te gekke festivalzomer gaat worden. Ik heb zo intens genoten van de zomer van 2016 met al zijn verschillende festivals dat ik gelijk na het eindigen van mijn festivalzomer eigenlijk al hoopte dat de zomer van 2017 weer zoveel moois zou gaan brengen, en dat doet ‘ie!

Ik vind het niet alleen heerlijk in de buitenlucht te kunnen spelen met mijn bandje, ik heb ook gemerkt dat ik op ieder festival niet alleen door mijn vaste fans werd begroet, maar dat ik ook omarmd werd door mensen die niet speciaal voor mij kwamen. Er is ook een heel publiek dat gewoon houdt van festivals of voor een andere act komt en dat me dan zo vol warmte en uitzinnig begroet. Dat is echt te gek om mee te maken en mijn liefde voor het fenomeen is alleen maar meer en meer aangewakkerd. Op een festival heerst altijd een uitbundige sfeer, een gevoel van saamhorigheid en daar wil ik in de zomer van 2017 weer dolgraag deel van uit maken. Dit jaar ga ik in ieder geval onderstaande festivals doen en wie weet wordt dat lijstje later nog uitgebreid, al kan ik daar nu nog niets met zekerheid over zeggen.
 

woensdag 24 mei 2017 Onderaan de Berg, Hellendoorn www.onderaandeberg.nl
vrijdag 26 mei 2017 Pop on Top, Valkenburg www.popontop.nl
zaterdag 27 mei 2017 Nirwana Live, Lierop www.nirwanalive.nl
vrijdag 9 juni 2017 Live at Wantij, Dordrecht www.liveatwantij.nl
vrijdag 30 juni 2017 Live in Hoorn, Hoorn www.liveinhoorn.nl
vrijdag 7 juli 2017 Breda Live, Breda www.bredalive.nl


Op dit moment kan ik jullie nog geen exacte showtijden geven omdat die bij mij ook nog niet helemaal bekend zijn. De reden is dat er door de festivals vaak nog wordt wat wordt geschoven in de programmering en ik jullie daardoor nog geen definitieve tijden kan geven. Via de sites van de festivals zal de definitieve programmering bekend gemaakt worden en ik wil jullie voor informatie dan ook graag verwijzen naar de sites van de diverse festivals.

Ik heb er nu al zo’n zin in! Horen jullie me al trappelen van ongeduld, haha!

Ik hoop jullie allemaal deze zomer te zien op één van deze festivals en zoals je weet kan de kaartverkoop heel snel gaan dus wacht niet te lang met het kopen van je kaartjes! Bestellen kan vanaf nu!

Laat het maar snel zomer worden!

Groetjes,

Marco