Jada en de Kids Top 20

28 November 2012

Jada en de Kids Top 20

Kids Top 20, het muziekprogramma van Z@pp bestaat alweer 10 jaar en gaat dit in januari vieren met het Kids Top 20 Feest.
Natuurlijk gaan zij dit groots vieren en, zeggen ze bij de Kids Top 20 heel terecht: “Wie jarig is trakteert”, en dat doen ze!

Op het grote Kids Top 20 Feest zullen 10 verschillende awards uitgereikt worden aan allerlei verschillende artiesten en de kinderen, de kijkers van dit programma, mogen hiervoor stemmen.
Deze week is er voor ons een heel bijzondere genomineerde in de categorie Beste artiest in een film want onze dochter Jada prijkt in dit rijtje. Stoer toch?

Jada kijkt graag naar de Kids Top 20 en hoe cool zou het dan zijn als ze ook nog eens de award voor Beste artiest in een film bij een van haar favoriete televisieprogramma’s mag ontvangen?

Voor de categorie Beste Artiest in een film kan alleen deze week gestemd worden via deze link.
Kinderen die stemmen maken hiermee kans om zelf de award aan de winnende artiest uit te reiken en maken ook kans op de nieuwe cd van de Kids Top 20 met het jaaroverzicht.

Veel van mijn fans hebben kinderen, buurkinderen, neefjes en nichtjes en er kijken heel erg veel van hen naar de Kids Top 20. Vertellen jullie hen van deze awards en vraag hen dan ook op Jada te stemmen?

De verkiezing voor de Gouden Pepernoot loopt ook nog en Jada is hierbij doorgedrongen tot de finale. Er kan nu opnieuw gestemd worden en ik zou het geweldig vinden als jullie op onze Jada zouden willen stemmen. Stemmen kan via www.goudenpepernoot.nl/stemmen/talent-van-het-jaar .
Vergeet niet je stem uit de bevestigingsmail te bevestigen want anders telt jouw stem niet mee en dat is eeuwig zonde.

Namens Jada en haar trotse ouders, dankjewel!

Groetjes,

Marco