Jada in High School Musical!

16 July 2018

Jada in High School Musical!

Hoe trots kan een vader zijn op zijn dochter? Wel, ik kan het jullie vertellen: héél trots! Al een paar jaar doet Jada mee aan producties van Theaterschool De Springplank. Deze wordt met heel veel liefde en toewijding gerund door de ouders van Roeland (en Maurits) Beelen, beide jongens heb ik mogen coachen in Team Borsato bij The Voice Kids. Dankzij de Barbecues die we jaarlijks met alle Voicekandidaten houden, bloeide er iets moois op tussen Jada en Roeland en inmiddels zijn ze alweer een aantal jaar samen. En nu kreeg Jada de mooie kans aangeboden om mee te spelen in de musical, ‘High School Musical’. Zij en Roeland vertolken de hoofdrollen van Gabriella en Troy in deze bekende musical. Net als in hun dagelijkse leven, spelen ze in de musical twee jonge studenten die gebeten zijn door de muziekmicrobe. Dankzij hun doorzettingsvermogen proberen ze hun passie te delen met hun medestudenten.

Troy, de populaire sterspeler van het basketbalteam, en Gabriëlla, een verlegen studiebol die nieuw is op school. Troy en Gabriëlla komen erachter dat ze een verborgen passie voor zingen delen. Als ze samen auditie doen voor de hoofdrol in de schoolmusical, zet dit de middelbare school East High op zijn kop en gaan hun medeleerlingen zich ermee bemoeien. In een poging de vaste groepjes op school bij elkaar te houden maken de ‘jocks’ (sportfanaten) en de ‘brainiacs’ (studiebollen) en zelfs de vaste leden van de toneelclub, allerlei plannen om het paar uit elkaar te houden zodat ze niet samen kunnen optreden. Maar tegen de verwachtingen in gaan Troy en Gabriëlla hun droom – en elkaar – toch achterna en weten zo de andere leerlingen te inspireren om hun eigen verrassende, verborgen talenten te laten zien. 

Na weken van voorbereidingen en repetities is het bijna zover. Op zaterdag 25 augustus gaat de musical in première in het Figi theater in Zeist.


Dat wij dit als gezin, niet willen missen staat als een paal boven water. Ik vind het zo ontzettend leuk dat Jada haar passies zo volgt en vooral ook dat ze dat samen met Roeland kan.
Kaarten zijn te bestellen via deze link. Jada en Roeland spelen in CAST4!

Wat zou ik het leuk vinden om jullie daar ook te zien!
 
Groetjes,
 
Marco