Jada is genomineerd voor De Gouden Pepernoot!

26 October 2012

Jada is genomineerd voor De Gouden Pepernoot!

Als ouders ben je eigenlijk altijd trots op je kinderen. Wat ze doen, hoe ze in het leven staan, het is bijzonder om te zien hoe je kind zich ontplooit, hoe het groeit en ontdekt. Maar er zijn ook momenten dat je bijna uit je voegen barst van trots en dat had ik onder andere na de première van de film Sint en Diego: De Magische Bron van Myra waarin onze dochter Jada een hoofdrol speelt.

Jada doet het daarin zo goed, speelt zo vol overtuiging haar rol en had zoveel plezier tijdens de opnamen dat het mijn vaderhart deed opzwellen. Nu hoorden we  dat Jada voor haar rol als Madelief in deze film genomineerd is voor De Gouden Pepernoot als talent van het jaar!
Ongelooflijk toch, hoe gaaf is dat?!

Zo apetrots als ik ben wil ik jullie natuurlijk op deze verkiezing wijzen en wat zou het fantastisch zijn wanneer onze Jada tijdens het Gouden Peternoot Gala op 6 december aanstaande deze prijs in ontvangst zou mogen nemen! Ik heb jullie vaker gevraagd te stemmen, maar nog nooit heb ik het zo graag gewild als nu!

Stemmen op de Gouden Pepernoot kun je via deze link en je kunt één maal per emailadres stemmen.
Wel even je stem bevestigen in de mail die je krijgt, anders telt hij niet mee.

Hebben jullie trouwens al het clipje gezien van het liedje Vrienden voor Altijd dat Jada in de film zingt samen met Piet Diego?
Als je dat ziet begrijp je vast dat ons hele gezin trotser dan trots is!

Stemmen jullie ook op Jada?

Groetjes,

Marco