Jada speelt een hoofdrol in de nieuwe Sinterklaasfilm!

27 August 2012

Jada speelt een hoofdrol in de nieuwe Sinterklaasfilm!

Hebben jullie onze oudste zoon Luca zijn eerste schreden op het acteervak al kunnen zien maken in de serie Koen Kampioen, ook onze dochter Jada is druk aan het acteren geslagen!

Eerder vertolkte Jada al de stem van pinguïn Boadicea in de animatiefilm Happy Feet 2. Niet alleen deed ze dat echt heel erg goed, ze vond het ook nog eens ontzettend leuk om te doen. Vervolgens deed Jada auditie voor de nieuwe film Sint & Diego: De magische bron van Myra en dat deed ze zo goed dat ze één van de hoofdrollen kreeg naast bekende namen als Kathleen Aerts (ex-K3) en Ferri Somogyi.

De opnamen vonden voornamelijk plaats in het weekend en op de vrije woensdagmiddag van Jada en hoewel dat best een heel druk schema opleverde deed ze het met zo enorm veel plezier dat het haar alleen maar extra energie gaf.

Jada speelt de rol van Madelief, een meisje dat verzeild raakt in een groot avontuur wanneer Sinterklaas zijn Piet Diego en de Elitepieten naar zijn geboorteplaats Myra in Turkije stuurt als de magische krachten van zijn pieten op dreigen te raken. Die magische krachten hebben de pieten hard nodig want die geven hen juist de mogelijkheid al hun kunstjes en capriolen uit te halen. Om die magische krachten te kunnen herstellen vertrekt het hele gezelschap naar de magische bron van Myra, de geboorteplaats van Sint Nicolaas en onderweg maken ze natuurlijk van alles mee.
Inmiddels heb ik al stukjes terug mogen zien en ik kan jullie vertellen dat ik een enorm trotse vader ben. Jada is pas 9 en natuurlijk heb ik haar thuis wel eens horen zingen maar wanneer je haar een liedje in de film hoort zingen en vervolgens de filmposter onder ogen krijgt, dan doet dat wel wat met je hoor.

Op 10 oktober zal de film Sint & Diego: De magische bron van Myra in première gaan waarna deze in vele bioscopen in het land te zien zal zijn. Uiteraard gaan wij met het hele gezin kijken maar ik weet heel zeker dat het niet bij één keertje zal blijven. Naast het feit dat Jada er een rol in speelt weet ik nu al dat het een hartstikke leuk film is geworden die absoluut het bekijken waard is met je kinderen. Of met je neefjes, nichtjes, buurmeisjes of buurjongetjes, natuurlijk.

 

Groetjes,

Marco