Jada vijf jaar geworden!

03 December 2007

Jada vijf jaar geworden!

Jaaaa!! Ons prinsesje Jada is vandaag vijf jaar! Een hand vol vingers, een echte grote meid! Ze heeft een mooie prinsessentaart gekregen waarbij ze alle vijf de kaarsjes zonder moeite uitblies. Na het stukje taart kwamen de kadootjes en Jada was door het dolle heen! Want ze heeft namelijk al langere tijd een baby, en die heeft er een zusje bijgekregen! Nu heeft mama Jada twee dochters om voor te zorgen en dat is veel werk!

Als je geen kinderen hebt is het je moeilijk voor te stellen hoeveel zorgen twee van die meiden met zich meebrengen. Ze moeten kleertjes aan, flesjes drinken, op het potje, slapen, fruithapjes eten, schone luiertjes om, geknuffeld worden en er moet veel met ze gewandeld worden. 

Je hebt er echt een dagtaak aan, maar Jada zit vol poppenliefde en heeft het er allemaal voor over.

Zondag hebben we haar verjaardag en die van Luca uitgebreid gevierd en ze genoot van alle kindjes, aandacht en natuurlijk de kadootjes. 

Heerlijk, zo onbevangen als kinderen kunnen zijn en Jada kan door de kleinste dingetjes ontzettend opgetogen zijn. Een zakje met haarelastiekjes wordt net zo bewonderd als een groot spel. Alles krijgt haar onverdeelde aandacht en ze is met alles hartstikke blij, heerlijk!

Vijf jaar dus alweer, ons kleine grietje wordt al een hele meid!

Lieve Jada, gefeliciteerd met je verjaardag!

Veel liefs van Papa, mama, Luca & Senna!