Jada zingt titelsong nieuwe film!

18 March 2014

Jada zingt titelsong nieuwe film!

Nieuwsflash!

Jada Borsato gaat opnieuw een single uitbrengen. Het liedje ‘Als jij maar van me houdt’ is bovendien de titelsong van de bioscoopfilm Flits en het Magische Huis. Het liedje zal te horen zijn onder de aftiteling van de Nederlandse versie van de 3D – animatiefilm. Jada Borsato verzorgt niet alleen de titelsong voor de film, maar spreekt ook de rol in van het dappere meisje Izzie.
‘Als jij maar van me houdt’ is speciaal voor Jada Borsato geschreven door singer – songwriter Leonie Meijer en producer Daniel Gibson en wordt geproduceerd door Jaap Kwakman (3JS). De single gaat op 28 maart digitaal in release. De film Flits en het Magische Huis is vanaf 16 april in de bioscoop te zien.

Jada Borsato: “Het maakt niet uit waar je woont, maar met wie. Als er altijd maar iemand is die van je houdt! Ik vind het een heel vrolijk liedje, het maakt me blij!”

In korte tijd heeft Jada Borsato, dochter van Marco en Leontine Borsato, aan een aantal waanzinnig leuke projecten mogen meewerken en zet ze heel voorzichtig haar stappen in de wereld van entertainment.
Haar acteerdebuut maakte Jada in de speelfilm “Sint & Diego en de magische bron van Myra”, waar ze de rol van Madelief vertolkte. In de Nederlandse release van de film Happy Feet II sprak Jada de stem in van Bodecia. Tevens zong Jada een song in deze film, het lied “Vrienden voor Altijd”. Voor de sprookjesmusical “Klaas Vaak” in de Efteling, zong Jada in de zomer van 2013 de titelsong “De Wereld van Klaas Vaak”. Eind 2013 scoorde Jada samen het haar vriendinnetje Day en hun vaders (Marco en John) een nummer 1-hit met het nummer “Samen voor Altijd”, een lied over de onvoorwaardelijke band tussen vaders en dochters. Hun live vertolking bij RTL Late Night bezorgde heel Nederland kippenvel.

Flits en het Magische Huis

Op zoek naar beschutting tegen de storm, sluipt de verlaten jonge kat Flits een geheimzinnig huis binnen dat bewoond wordt door de gepensioneerde goochelaar Laurens. Hij deelt zijn huis met verschillende huisdieren en speelgoedfiguren die in staat zijn het ontbijt op te ruimen met een spectaculaire zang- en dansroutine. Al snel zorgt hij ervoor dat Flits zich welkom voelt, maar konijn Jack en muis Maggie spannen samen om te zorgen dat Flits eruit geschopt wordt. Wanneer Laurens in het ziekenhuis belandt, probeert zijn neefje Daniel stiekem zijn huis te verkopen. Maar de bewoners bedenken een spookachtige strategie om hun huis te verdedigen, waarbij ze Flits als geheim wapen inzetten…