John Ewbank en Vivian Reijs getrouwd!

14 August 2005

John Ewbank en Vivian Reijs getrouwd!

Die John! Heeft hij het even goed voor elkaar! Mán, hij heeft een fantastisch talent voor arrangeren, componeren, produceren en tekstdichten, hij heeft een mooi huis, een schat van een dochtertje en… is nu ook nog eens met een geweldige vrouw getrouwd! Vanaf nu mag Vivian zich Mevrouw Ewbank noemen en daar was John zienderogen mee in zijn nopjes!

Ik heb Vivian leren kennen als een waanzinnig lieve meid, een liefdevolle moeder en ze zet John met beide benen op de grond. Ze zijn stapelgek op elkaar en ze passen dan ook uitstekend bij elkaar!

Hun trouwdag was zonder zon, maar wat straalden die twee! Ze zagen er allebei schitterend uit, alledrie trouwens, want ook engeltje Day zag er prachtig uit.

Het was een bijzondere dag, met verrassingen in de vorm van Trijntje die per boot aan kwam, speciaal van vakantie teruggekomen voor John en Viv om hen romantisch toe te zingen, een te gekke act van Ali B., en ook Do kwam zingen, begeleid door Soulvation die het dak eraf speelden. En dit was nog maar een deel, want ook Jennifer (zusje van John) zong (onder andere ‘The Last Day’) en we konden genieten van een prachtige dansvoorstelling. 

Het was ontzettend gezellig en sfeervol en het was overduidelijk dat het bruidspaar en hun gasten zich opperbest vermaakten.

Beste John, lieve Viv,

Heel hartelijk gefeliciteerd met jullie huwelijk!

Marco & Leontine