Jubileum Editie Vrienden Van Amstel Live!

17 January 2013

Jubileum Editie Vrienden Van Amstel Live!

Het is bijna zover! De Vrienden van Amstel LIVE, Jubileum Editie! En hoe leuk is het dat ik er eindelijk eens bij kan zijn!

Op 18, 19, 20, 23, 24, 25, 26 en 27 januari 2013 zal Ahoy helemaal in het teken staan van de Vrienden Van Amstel Live tijdens deze alweer 15e editie. De voorgaande edities van de Vrienden van Amstel Live zijn zonder uitzondering allemaal uiterst succesvol gebleken en de run op kaarten voor dit festijn is iedere keer weer zo groot dat het aantal data ook steeds weer uitbreidt. 

Al eerder werd ik gevraagd één van de Vrienden Van Amstel Live te zijn maar vaak viel dit net samen met een tour of andere verplichtingen waardoor het helaas niet mogelijk was een serie concerten mee te doen. Bij deze 15e jubileumeditie wilde ik er echter persé bij zijn en heb ik bewust mijn agenda vrijgehouden voor dit unieke evenement. Bij veel van de vorige editie was ik wel als gast aanwezig en werden er zelfs een aantal van mijn liedjes op een geweldige manier vertolkt. De ongedwongen sfeer in de grootste en gezelligste kroeg van Nederland ken ik dus gelukkig wel. Het is een grote eer om nu eindelijk onderdeel van dit grote feest te kunnen zijn!

Artiesten die ook deze editie hun opwachting maken zijn o.a. Bløf, Ilse DeLange, Nick & Simon, VanVelzen, Rob de Nijs, Gers Pardoel, Xander de Buisonjé, Acda en De Munnik, De Dijk en Di-rect. Ik kan dus met recht zeggen dat ik tussen een flink aantal bijzondere vrienden mag staan!

Op de site van de Vrienden Van Amstel Live staat een twitterwall waarin je alle mentions op een rij ziet en alle deelnemende artiesten worden hierin meegenomen. Kom je ook naar de Vrienden Van Amstel Live, twitter dan mee met hashtag #VVAL en laat me weten welke liedjes jij bijvoorbeeld graag zou willen horen. De Vrienden Van Amstel Live zijn natuurlijk ook zelf te volgen via @VriendvanAmstel.

Zoals gebruikelijk speel ik niet alleen mijn eigen liedjes, maar zul je me ook in duet zien met gerespecteerde collega’s. Het is één van de onderdelen die de Vrienden van Amstel zo bijzonder maakt. Met wie ik het podium betreed zal ik nog niet verklappen, maar dat ik er ongelofelijk veel zin in heb, dat mag duidelijk zijn!

Optreden in de grootste kroeg van Nederland met een aantal goede vrienden om me heen, daar zou ik jullie graag bij terugzien!

18 januari Ahoy Rotterdam – Vrienden van Amstel LIVE
19 januari Ahoy Rotterdam – Vrienden van Amstel LIVE 
20 januari Ahoy Rotterdam – Vrienden van Amstel LIVE
23 januari Ahoy Rotterdam – Vrienden van Amstel LIVE
24 januari Ahoy Rotterdam – Vrienden van Amstel LIVE
25 januari Ahoy Rotterdam – Vrienden van Amstel LIVE
26 januari Ahoy Rotterdam – Vrienden van Amstel LIVE
27 januari Ahoy Rotterdam – Vrienden van Amstel LIVE

Groetjes,

Marco