Jubileumfeest H.K.H. Koningin Beatrix!

25 April 2005

Jubileumfeest H.K.H. Koningin Beatrix!

A.s. zaterdag is het weer Koninginnedag, en tevens is het dan precies 25 jaar geleden dat Hare Koninklijke Hoogheid Koningin Beatrix de troon mocht bestijgen. Ter ere van dit jubileum is er een groot feest voor 4000 genodigden uit het land in onze hofstad Den Haag. 

Vijfentwintig jaar hoogtepunten op het gebied van dans, sport, cabaret, musical en muziek zullen worden gepresenteerd, en ook wij mogen voor onze Koningin spelen!

Het zal geen verrassing voor je zijn dat ik iets met ons Koningshuis heb. 

Ik herinner me nog goed hoe enorm vereerd ik was toen ik het Nationaal Huwelijkslied mocht zingen, tijdens de feestelijkheden rondom het huwelijk van Zijne Koninklijke Hoogheid Prins Willem-Alexander en Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Máxima. 

Ik heb me laten vertellen dat het Prinselijk Paar genoten heeft van ons optreden. Ik kan je verzekeren dat ik dat ook heb gedaan, al was ik erg nerveus, ha ha.

Vorig jaar ben ik benoemd tot Officier in de Orde van Oranje Nassau. Ik ben ontzettend trots op deze Koninklijke Onderscheiding, ergens is het toch alsof onze Koningin heeft gezegd: “Marco, jongen, ik vind dat jij goed bezig bent!”

Ik vind dat onze Koningin ook goed bezig is, en natuurlijk wil ik haar en haar gasten met liefde toezingen op haar Zilveren Jubileum!

Trek maar makkelijke schoenen aan, Majesteit, want als het aan mij ligt gaan we springen!

Groetjes,

Marco.

P.S. Met dank aan René Janssen voor de leuke cartoon!