Julia is The Voice of Holland!

21 December 2013

Julia is The Voice of Holland!

Wat was dit een spannende finale! Met Jill (Team Ali), MItchell (Team Ilse) en mijn beide kandidaten Gerrie en Julia startten we aan de finale van The Voice of Holland 2013, wetende dat er van alles kan gebeuren! De tussenstanden waren ontzettend spannend, want de kandidaten wisselden vaak van positie. Iedere kandidaat mocht drie liedjes doen, namelijk een Golden Oldie, een song die ze al eens eerder hadden gedaan, een duet, en uiteindelijk hun single.

In de eerste tussenstand bleek Jill de minste stemmen te hebben, waarna er drie kandidaten overbleven.
Opnieuw kon er gestemd worden, waarna bleek dat Gerrie de derde plaats veroverd had. Gerrie is bijzonder professioneel, kan eigenlijk alles zingen, is rustig en lief en laat steeds meer van zichzelf, haar eigen persoonlijkheid zien. Ik heb ontzettend genoten van dit hele avontuur met Gerrie, omdat ze iedere week meer open ging. Ik ben ongegeneerd trots op haar!

Voor een kort gesprekje over The Voice Kids dat a.s. vrijdag begint, werd ik vlakvoor de bekendmaking van de winnaar, nog de Redroom ingeroepen. Nadat we een korte compilatie van de talentjes van The Voice Kids hadden gezien, bleek Winston een award voor me te hebben! Duizend Spiegels is meer dan 100.000 keer over de toonbank gegaan en dat in vier weken! Ik kreeg dus een Dubbel Platina award, wat geweldig!

Vanuit de Redroom had ik exact 45 seconden om terug te lopen naar het podium, waar ik naast Julia en bij Mitchell en Ilse ging staan. Man, man, wat was het spannend! Maar toen de lijnen gesloten waren, de laatste stemmen waren geteld, en de percentages langzaam opliepen, bleek dat The Voice of Holland 2013 gewonnen was door… Julia!

Wat een blijdschap! Julia is een muzikante in hart en nieren en heeft iets eigens, iets unieks, wat we in Nederland nog niet hebben. Ze inspireert mensen, ze vertelt een verhaal, ze geniet. Ze ademt muziek en ik ben ongelofelijk blij dat ze nu de kans krijgt een album op te nemen!
Ondertussen is het middernacht geweest, en dus 21 december. Dat betekent dat ik jarig ben en, nou ja, een behoorlijke hoeveelheid kaarsjes uit mag blazen, haha!
Ook begint de kerstvakantie nu, die ik heerlijk met mijn familie door ga brengen. Vanaf maandag staan er dus weer prijsvragen op de website. De hoofdprijs? Een gezellige high tea! Lijkt het je leuk om thee met me te drinken, waag dan een kansje.

Fijne kerstdagen!

Groetjes,

Marco