Kennis gemaakt met Paul en Dani

25 August 2009

Kennis gemaakt met Paul en Dani

Op de prachtige datum 09/09/09 zullen Paul en Daniëlle uit Westerhoven dankzij Skyradio elkaar hun Ja-woord geven ten overstaan van familie en vrienden. Zij zullen getrouwd worden door de Burgemeester van Haarlemmermeer en ook ik ben bij de plechtigheid betrokken! En Paul en Daniëlle zijn er helemaal klaar voor!

Veel stellen nemen een jaar of langer de tijd om hun bruiloft voor te bereiden, maar zoveel tijd heeft dit lieve koppel niet. In ongeveer zes weken hebben zij met behulp van Skyradio hun hele bruiloft gepland. De japon, het pak, de ringen, de foto’s, de gasten, de honeymoon… zo goed als alles is inmiddels voorbereid en afgevinkt. Er moeten nog wat details aangepast worden aan het jurkje van hun twee-jarige dochter Jamie-Lynn, maar eigenlijk is verder alles zo goed als geregeld! 

Daniëlle heeft haar vriendin als getuige, aangezien zij medeverantwoordelijk voor de liefde tussen Daniëlle en Paul is. Na hun eerste kennismaking waarbij ze elkaar al meteen leuk vonden, drong de vriendin van Daniëlle aan op nieuwe afspraakjes, en dat pakte heel goed uit! Paul heeft zijn broer als getuige gevraagd en ook hij is erg blij met zijn getuige. 

Maar deze twee mensen zijn dan wel de wettige getuigen, er zijn natuurlijk nog veel meer getuigen bij dit huwelijk! De burgemeester trouwt dit koppel zelf, iets wat natuurlijk zeer ongebruikelijk en daarom extra bijzonder is. Verder  hebben Paul en Daniëlle 101 gasten mogen uitnodigen voor de plechtigheid en ook zal ik de bruiloft van héél dichtbij volgen. Waar geen getuigen bij zullen zijn, is de schitterende huwelijksreis naar het romantische Mauritius! Daar zullen Paul en Daniëlle rustig kunnen bijkomen van alle opwinding en samen kunnen proosten op een liefdevol huwelijk!

Nog ongeveer twee weken en dan kunnen we hun Ja-woord horen!

Ik ben er klaar voor!

Groetjes

Marco