Kerstmis & Het Geheim

17 November 2010

Kerstmis & Het Geheim

Terwijl John en ik druk in de studio aan het werk waren aan het nieuwe album werden we door Joram Lürsen benaderd voor het schrijven van een soundtrack 

voor zijn nieuwe film Het Geheim. Joram is onder meer regisseur van films als ‘Alles Is Liefde’ en ‘In Oranje’. Het Geheim is een warme feel good movie met het hart op de juiste plaats en na het bekijken van de ruwe versie van deze familiefilm is het nummer ‘Kerstmis’ opgenomen. ‘Kerstmis’ zul je overigens ook op het album ‘Dromen Durven Delen’ terugvinden.

 

De hoofdrollen in de film Het Geheim worden gespeeld door onder andere Theo Maassen, Chantal Janzen en Daan Schuurmans en een aantal van de acteurs hebben een rol gespeeld in de clip die we inmiddels voor dit nummer hebben opgenomen.

Het verhaal in deze film draait om het jongetje Ben gespeeld door Thor Braun dat is gefascineerd door de verdwijntruc. Als zijn vriendinnetje Sylvie van de aardbodem verdwijnt moet hij werkelijkheid en illusie uit elkaar houden…

De film Het Geheim zal op zondag 21 november in première gaan in Het Muziektheater in Amsterdam en ook ik zal hierbij aanwezig zijn. Ik ben erg blij met het eindresultaat van deze soundtrack en vind het erg leuk om een kleine bijdrage te hebben mogen leveren aan deze bijzonder leuke film!

 

Groetjes

Marco