Kippenvel met Linda.

20 November 2012

Kippenvel met Linda.

Al jarenlang is Linda de Mol één van de leading ladies op de Nederlandse televisie en presenteert ze enorm goed bekeken televisieprogramma’s als Ik Hou Van Holland. Daarnaast heeft Linda sinds 2003 haar eigen blad Linda. dat het ongekend goed doet en niet alleen ook nog eens haar eigen mode- en woonspecials heeft maar tevens het spraakmakende blad L’Homo uitbrengt.

Dat Linda met haar Linda. succesvol is, daar bestaat geen twijfel over! Op zondag 18 november organiseerde Linda. haar eerste eigen Kippenvelconcert met een bijzondere reden, het 100ste nummer zal vanaf a.s. woensdag 21 november in de winkels liggen!

 

Met het aankondigen van een Kippenvelconcert legde Linda. de lat al hoog voor deze avond maar dat het kippenvel werd, dat klopt inderdaad! De line-up voor deze avond was heel divers en dat maakte het geheel al bijzonder. Zo stonden Ben Saunders, Glennis Grace, Tania Kross maar bijvoorbeeld ook Anita Meijer en Ruben Hein op hetzelfde podium als waar ik later op de avond ook een aantal liedjes mocht zingen. Linda. had zelfs vier bekende mannen gestrikt om een echte boyband te vormen voor deze gelegenheid en wat was dat geslaagd! Charly Luske, Ron Link, John Williams en GTST-acteur Louis Talpe hadden plaats genomen in dit kwartet en ze zetten de zaal op zijn kop met hun moves en zang. Tania Kross kreeg de zaal stil met haar adembenemende Ave Maria net als Glennis Grace met haar wonderschone Afscheid. Dankzij Anita Meijer vlogen de jeugdherinneringen met Why Tell Me Why door de zaal en werd het een ontzettend gevarieerde avond, een absoluut feest mét kippenvel! De hele avond werd begeleid door de Edwin Evers Band en natuurlijk nam ook Edwin de microfoon nog even in de hand want je weet, ook hij kan geweldig zingen!

Ikzelf mocht deze superavond afsluiten wat ik ook heel graag deed. Het Linda Kippenvelconcert is absoluut voor herhaling vatbaar al zou ik Linda willen adviseren niet tot haar 200e Linda. te wachten, haha!

Groetjes,

Marco