Kom je ook naar Growing Voices?

11 November 2015

Kom je ook naar Growing Voices?

Vijf seizoenen lang ben ik al coach bij The Voice Kids en zie ik niet alleen de kandidaten uit Team Borsato maar ook de kandidaten van mijn medecoaches zich in korte tijd ongelofelijk ontwikkelen. Dat proces waarbij de soms nog onervaren en een tikkeltje onzekere kandidaat die mee doet aan de Blinde Audities zich ontpopt tot een zelfverzekerde zanger of zangeres die geniet op het podium, is fantastisch om te zien. De tijd bij The Voice Kids is alleen natuurlijk relatief kort. Sommige kinderen vinden het na het programma een geweldig avontuur maar storten zich weer op andere bezigheden. Veel andere kandidaten beseffen na The Voice Kids dat zingen datgene is wat ze het allerliefste doen en zoeken een manier om het een fijn onderdeel van hun leven te laten blijven. En alles is natuurlijk goed!

Zangcoach duo Barbara van Lint en Marc Beelen hebben hun beide zoons in Team Borsato zien genieten, want zowel Maurits (seizoen 2) als Roeland (seizoen 4) hebben het ver geschopt in de The Voice Kids bij Team Borsato. Ongelofelijke talenten met prachtige stemmen en daarnaast ook twee superleuke jongens. Ik leer het gezin steeds een beetje beter kennen, en geniet erg van alle leuke activiteiten die ze doen met hun theaterschool De Springplank.

Ook nu hebben ze iets heel bijzonders in de planning staan. Want hoe hebben de zangtalenten, de jongens en meiden die de afgelopen jaren allemaal te zien waren in diverse tv-programma’s, zich verder ontwikkeld? Dat kun je zien en horen in een unieke productie.
Met op het podium meerdere Battle-zangers en finalisten van de afgelopen 5 jaar The Voice Kids, (inclusief de winnaar van 2014, Ayoub) en als special guest, jawel, Jada Borsato! Theaterschool De Springplank in Amersfoort bracht ze bij elkaar in de spetterende show ‘Growing Voices Live 2015’.
Met de allermooiste popsongs onder begeleiding van de M&M Live-band, professionele backing vocals en flitsende dansers!

Met o.a. Ayoub, Silke, Roeland, Maurits, Madelief en Mats uit Team Borsato, maar ook kennen jullie vast Nieloefaar, Isabel en Joy nog wel, en ook zij doen mee.
Je begrijpt dat zowel de trotse coach in mij apetrots is, maar ik ook als vader van Jada op het puntje van mijn stoel in de zaal zal zitten! 
Kom je ook op deze gezellige december zondagmiddag genieten van dit aanstormend zangtalent in de Flint?
Ben je ook zo benieuwd hoe deze prachtige stemmen samen zullen klinken? Surf dan snel naar www.deflint.nl en reserveer je kaartjes!

Tot 13 december?

Groetjes,

Marco