Kom je ook naar mijn Fanclubdag?

14 April 2016

Kom je ook naar mijn Fanclubdag?

Ieder jaar organiseert mijn Fanclub in samenwerking met mij een Fanclubdag en dat is altijd een dag waar ik erg naar uitkijk. Een Fanclubdag is niet alleen voor mijn fans, maar zeker ook voor mij een feestje! Vaak ben ik er als één van de eerste en ga ik als laatste weg! Het Fanclubteam is nog heel druk met alle voorbereidingen, maar ik kan alvast vermelden dat de eerstvolgende Fanclubdag gehouden zal worden op zondag 30 oktober 2016 en het belooft weer een bijzondere te gaan worden! Voor de Fanclubdag van dit jaar hebben we een prachtige aan het strand gelegen locatie gevonden, namelijk ‘Hotel Zuiderduin’ in Egmond aan Zee. De avond voorafgaand aan de Fanclubdag op 29 oktober organiseren we, ook in ‘Hotel Zuiderduin’, weer de Borsato Bingo.

    


Deze geweldige locatie biedt ons heel veel mogelijkheden om er weer een onvergetelijk weekend van te maken! Het heeft een prachtige sfeervolle zaal waar jullie de hele dag van alle podiumactiviteiten kunnen genieten. Ik zal daar uiteraard ook het grootste gedeelte van de dag te zien zijn. Omdat ik jullie graag beter wil leren kennen ga ik deze dag niet optreden. Juist deze dag wil ik graag zoveel mogelijk contact met jullie hebben. Ook heeft deze prachtige locatie voldoende plek om weer de Borsato Bingo te kunnen organiseren en dat is toch ook altijd een feestje op zich!!
Samen met mijn Fanclubteam zet ik graag even alles voor jullie op een rijtje.


Locatie
‘Hotel Zuiderduin’ ligt aan de rand van het duingebied van Egmond, op 100 meter van het strand en het gezellige centrum, met veel restaurants en terrasjes. De fraaie omgeving met strand, duinen en bossen is bij uitstek geschikt voor een wandel- of fietstocht. De historische stad Alkmaar ken ik natuurlijk van binnen en buiten maar nu heb jij misschien ook de mogelijkheid om kennis te maken met deze stad. Een rondvaart maken door de eeuwenoude grachten en singels is een echte aanrader. Beleef de onderwaterwereld in het zeeaquarium van Bergen aan Zee of geniet van de overvloed aan kunst, cultuur en natuur. Wanneer je de mogelijkheid hebt dan raden we je zeker aan om er lekker een weekendje weg van te maken! Overnachten is geen probleem er zijn mogelijkheden genoeg! Een overnachting boeken bij ‘Hotel Zuiderduin’ doe je via deze link.
Voor meer informatie kun je ook op deze website terecht. Kun je het antwoord op je vraag niet vinden op de site dan kun je contact met het hotel opnemen via telefoonnummer 072 – 7502000. Omdat wij je niet kunnen vertellen of en hoeveel kamers er nog vrij zijn, en ook voor meer informatie over het hotel verwijzen wij je dan ook naar de website en bovengenoemde telefoonnummer. 

Parkeren
Boek je een overnachting bij ‘Hotel Zuiderduin’ dan krijg je een plaats in de parkeergarage of op het parkeerdek.
Blijf je niet overnachten dan kan je in de buurt parkeren, er zijn rondom de locatie voldoende parkeerplekken. Een dagkaart kost 12,50.
Voor onze mindervaliden gasten hebben we uiteraard wel een aantal plaatsen bij ‘Hotel Zuiderduin’ gereserveerd, ongeacht of je er blijft overnachten. Maar ook voor daar geldt: vol = vol.


Wat gaan we doen?
Natuurlijk gaan we nog niet alles verklappen en zullen we in aanloop naar de Fanclubdag steeds een stukje van de sluier oplichten. Als eerste kunnen we verklappen dat er al een aantal leuke muzikale gasten hun opwachting zullen maken! Ook zullen er diverse kramen op de Fanclubdag staan met onder andere nieuwe merchandise. We gaan bijzondere prijzen verloten en ook aan onze kleine bezoekers wordt gedacht want ook dit jaar zal de kinderhoek uiteraard niet ontbreken. En ook deze keer zullen er weer dromen uitkomen dus wie weet doen wij wel samen een dansje of doen we een minishoot en maak ik een mooie foto van jou! Of misschien hebben we samen wel even een speeddate en kijken we elkaar even diep in de ogen! Op een Fanclubdag kunnen zulke dingen zomaar gebeuren!

    

We zullen nog veel meer gaan doen en organiseren maar daarover later meer. Voor nu is maar 1 ding belangrijk en dat is dat je snel kaarten besteld. Want vol=vol!
De prijs voor de Fanclubdag is voor de leden 23 euro en niet leden betalen 27 euro. Je mag per lid 2 introduceés meenemen.

De Borsato Bingo is dit keer een vaste prijs en bedraagt 15 euro per persoon voor zowel leden als niet leden.
Ook voor de Bingo geldt dat je per lid 2 introduceés mag meenemen.

Ben je nog geen lid dan kun je via de aanmeldlink ook gelijk lid worden en gelijk kaarten bestellen voor de Fanclubdag.

Je opgeven voor de fanclubdag kun je hier doen! 

Je aanmelden voor de Borsato Bingo kan via deze link!Mijn Fanclubteam en ik hebben al heel veel zin in dit feestje. Jij ook?
Geef je dan snel op!

Groetjes,

Marco