Lange Frans, de 3J’s, Krystl en Iris Kroes te gast bij ‘Dichtbij’

30 May 2012

Lange Frans, de 3J’s, Krystl en Iris Kroes te gast bij ‘Dichtbij’

Lange Frans, de 3Js, Krystl en Iris Kroes te gast bij concerten Marco Borsato

Persbericht – 30 mei 2012

Tijdens de laatste vier concerten van Marco Borsato treden er speciale gasten op. Lange Frans, de 3Js, Krystl, Sharon Doorson en Iris Kroes gaan mee naar de laatste concerten in de concertreeks Dichtbij on Tour. Marco Borsato is met het afsluitende concert van de tournee tevens de allereerste Nederlandse artiest in de nieuwe concertlocatie Ziggo Dome.

Krystl is eerder te gast geweest tijdens de 3Dimensies concerten in het GelreDome. Krystl bracht vorig jaar haar debuutalbum Rolling uit, met grote hits als Golden Days, Bottles en Fool for you. Ze won afgelopen jaar o.a. een 3FM Award en een Edison en doet het erg goed in de Nederlandse hitlijsten met haar vrolijke, zomerse muziek.

Iris Kroes werd tijdens The Voice of Holland gecoacht door Marco. De 19-jarige viel tijdens The Voice in eerste instantie op door haar harp maar al snel viel Nederland voor haar stem en zangkwaliteiten. Ook voor Sharon Doorson, die tweede werd in Team Borsato tijdens de Voice of Holland, is een mooie plek op het podium gereserveerd: Sharon is te gast in Goes.
Lange Frans stond al op het laatste album van Marco met het nummer Vrij (Kom Maar Op) en rapte het dak er af tijdens de 3Dimensies concerten in het GelreDome.
De 3Js brachten dit jaar hun vierde album uit: 4 Elementen. Lange Frans en de 3Js zullen op 24 juni in het Ziggo Dome hun opwachting maken.

Marco: Voor Dichtbij on Tour wilde ik gasten die bijzonder zijn, die iets toevoegen aan de rijke kleurschakeringen van de Nederlandse popmuziek. Al deze artiesten voegen hun eigen kleur en karakter toe aan het muziekpallet waarbij kwaliteit het bindmiddel is.

De 3Js hebben een eigen sound, zijn eigentijds en benaderbaar, en Jan Dulles is een begenadigd zanger. Zij zullen op verrassende, intieme wijze het publiek trakteren op een paar van hun mooiste songs. Ik verheug me erop deze sympathieke jongens in het Ziggo Dome hun muziek te zien etaleren. De combinatie van al deze gasten maakt deze show een waardige afsluiter van de tour Dichtbij, op het nieuwste poppodium van Nederland!

Marco Borsato treedt op zondag 10 juni op in Martiniplaza in Groningen, op 14 juni in de Zeelandhallen in Goes, 16 juni in de Rodahal in Kerkrade en als laatste op 24 juni in de gloednieuwe Ziggo Dome. Marco heeft met zijn Dichtbij on Tour in bijna alle provincies van ons land opgetreden. Voor de concerten is nog een beperkt aantal kaarten beschikbaar.

Kaartverkoop via www.ticketmaster.nl, www.livenation.nl en 0900 – 300 1250 (45 cpm). 

De Telegraaf presents
Marco Borsato Dichtbij on Tour
Zondag 10 juni Martiniplaza – Groningen (met Krystl en Iris Kroes) 
Donderdag 14 juni Zeelandhallen – Goes (met Krystl en Sharon Doorson)
Zaterdag 16 juni Rodahal – Kerkrade (met Krystl en Iris Kroes)
Zondag 24 juni Ziggo Dome – Amsterdam (met Krystl, Iris Kroes, Lange Frans en de 3Js)

Entree: 49 (excl. servicekosten), Ziggo Dome:  39 (excl. servicekosten) Aanvang: 20.15 uur