Laura Jansen helaas niet bij 3Dimensies!

02 May 2011

Laura Jansen helaas niet bij 3Dimensies!

Vandaag maakte Laura Jansen op haar website en Twitter bekend dat ze wegens stemproblemen helaas ook de komende drie weken niet zal kunnen zingen:

“Na veel overleg met mijn KNO arts, hebben we het besluit moeten nemen om ook de komende 3 weken nog volledig te stoppen met zingen. Dit om zeker te weten dat ik eind mei weer helemaal hersteld ben. Dit betekent dat ik niet mee kan doen aan de concerten van Marco Borsato. Het was een grote schok om dit nieuws te vernemen en ik baal er enorm van, dat ik niet met één van mijn grote helden kan zingen. Marco is super lief geweest toen ik hem dit vervelende nieuws vertelde en hij begrijpt de situatie gelukkig volledig. Ik wens hem een fantastische reeks concerten toe en weet zeker dat het een enorm succes wordt! 
Ik kijk er naar uit om eind mei weer te kunnen spelen en doe er alles aan om weer volledig bij stem te zijn. Tot snel!”

We vinden het heel erg voor Laura, die zich enorm op de shows in het GelreDome had verheugd, maar hebben vanzelfsprekend alle begrip.
Hoewel Laura zeker gemist zal worden, is het voor haar erger dan voor ons, er is immers voor een zangeres geen zwaarder oordeel dan niet mogen zingen!
Ik ga er vanuit dat we het vast nog wel een keertje inhalen, want zingen met Laura is een feest!

Zelf vertrek ik vandaag naar het GelreDome, zal er mijn tenten opzetten en kwartier gaan maken, en kan op die manier ook de opbouw van dichtbij volgen.
Ik heb er enorm veel zin in, het begint goed te kriebelen nu en ik geniet van iedere kriebel, haha!
 

Groetjes

Marco