“Leontine Borsato, ook moeder!” nu in de winkel!

28 March 2006

“Leontine Borsato, ook moeder!” nu in de winkel!

“Leontine Borsato, ook moeder!” is de treffende titel van het boekje van Leontine. Daarin staan al haar columns én een aantal niet eerder gepubliceerde verhalen samen met tientallen foto’s uit ons eigen privé album! 

Je begrijpt, hier spreekt een trotse echtgenoot! Vandaag kreeg Leontine het eerste exemplaar uitgereikt door Paul de Leeuw

Bestel HIER Leontine’s boekje ‘Ook moeder!’

(Vlaamse fans kunnen Leontine’s boekje op één van de volgende links bestellen:)

* Proxis!

* Cosmox!

* Fnac!

Heel herkenbaar zijn ze, de columns van Leontine zoals ze elke maand in het blad Kinderen staan. Dat horen we van alle kanten. Logisch ook, want het maakt niet uit wie je bent of wat je doet, iedere ouder kent de onderbroken nachten, de strijd tijdens het eten, zindelijk worden, doorbrekende tandjes en ga zo maar door. Leontine heeft dan ook ontzettend veel plezier in het schrijven van deze columns en door de enthousiaste reacties was deze leuke bundel een logisch gevolg.

Paul de Leeuw, met name sinds het afgelopen jaar een goede vriend van Leontine, mede doordat zijn oudste zoon bij Senna in de klas zit, reikte het eerste exemplaar uit. Dit deed hij met een aantal hilarische anekdotes over het schoolplein, hulpouder zijn op school, maar ook door de voor hem herkenbare columns te beschrijven.

De uitreiking was daardoor precies zoals Leontine hem graag wilde hebben: gezellig, spontaan en ontspannen. Vrienden en collega’s uit het vak, familieleden en de voltallige redactie van Kinderen waren aanwezig, en werkelijk iedereen was enthousiast en blij. Het was een hele leuke middag, waarbij Leontine het stralende middelpunt was.

Nadat Paul haar het eerste exemplaar gegeven had, bedankte Leontine o.a. mij nog even. Ze vertelde dat ze dankbaar was voor mijn liefde, steun en vertrouwen, waardoor ze ons zo gekoesterde privéleven in columns kan vertalen.

Hartstikke lief natuurlijk, maar ik ben háár juist dankbaar dat zij al die ontroerende, kostbare en bijzondere momenten in ons gezin, weet te vangen in columns! Daardoor hebben zowel de kinderen later, als ook wij een kostbaar document van hun jeugd. Je neemt je immers voor om alles te onthouden, alles bij je te dragen, maar als ik nu door haar boekje blader, denk ik om de haverklap: “Ohja, dat ís ook zo!” Fantastisch toch, dat deze momenten nu nooit meer vergeten zullen worden! En daar ben ik haar ongelofelijk dankbaar voor! Ik ben heel, héél erg trots!

‘Leontine Borsato, Ook moeder!’ is niet alleen ontzettend leuk voor alle (a.s.) moeders, maar ook om aan je eigen moeder te geven (denk aan moederdag!). 

Daarbij denk ik dat de tientallen foto’s uit ons eigen fotoboek zeker voor jullie heel erg leuk zijn om te hebben. Voor het vriendelijke prijsje hoef je het niet te laten:

voor € 9,95 is deze unieke bundel van jou!

Tot slot ben ik natuurlijk zelf ook heel erg nieuwsgierig naar wat jullie ervan vinden!

Ik ben in ieder geval ongegeneerd trots op mijn Leontine!

Groetjes,

Marco