Leontine hoofdredacteur KINDEREN!

25 July 2005

Leontine hoofdredacteur KINDEREN!

Vanaf nu ligt het nieuwe nummer van Kinderen weer in de winkel maar dit keer is hij wel heel bijzonder want… Leontine is de hoofdredacteur! Het hele blad is dus gevuld met artikelen, reportages, fotoseries etc. die Leontine heeft gekozen! 

Inmiddels hebben we het blad in huis en wat is het toch een prachtig blad geworden! Ook al wisten we ongeveer wat we konden verwachten, toch heeft het blad ons toch nog weten te verrassen want er staan echt hele leuke en indrukwekkende verhalen in. Tevens vind je prachtige en unieke (familie)foto’s terug in het magazine. Dit blad mag je dan ook absoluut niet missen!

Leontine is er apetrots op, en volkomen terecht! 

Je leest o.a. alles over Leontine’s reis naar India, een  openhartig gesprek tussen Leontine en haar moeder, stoere jongensmode, geshowd door de jongens, heerlijke pastagerechten uit onze eigen keuken, alles over verjaardagspartijtjes vieren, tips van Leco om er stralend uit te zien ’s morgens op het schoolplein, en nog veel, veel meer! Overigens heb ik uiteraard ook mijn bijdrage geleverd. Niet alleen door mee te werken aan de leuke gezinsfoto’s, maar ook heb ik voor één keertje de column van Leontine overgenomen. 

Kortom, echt een magazine wat je wilt hébben!

Vanaf nu ligt deze bijzondere uitgave van Kinderen in de winkel!

    Groetjes,

     Marco.