Leontine nu ook online!

06 October 2007

Leontine nu ook online!

Leontine was vijftien toen ze haar televisiedebuut maakte. Ze had de hoofdrol in de succesvolle televisieserie ‘Briefgeheim’ naar het spannende gelijknamige boek van Jan Terlouw. Kort daarna speelde ze twee seizoenen lang in de serie ‘Nieuwe Buren’ om weer een jaar later in stukjes te worden gesneden in de film Amsterdamned. Leontine had haar passie gevonden!

Naast acteren presenteerde ze ook. Het weerbericht bijvoorbeeld, en altijd op een leuke, grappige manier! Maar ook programma’s als Snowmagazine, Style & Beauty en tevens deed ze de Camel Trophy. Ze deed veel modellenwerk, ze speelde mee in de musical ‘De Jantjes’. Leontine bewees van alle markten thuis te zijn! 

Zodra we een gezinnetje vormden, deed Leontine een stapje terug. Ze bleef wel werken, in de vorm van columniste in het maandblad ‘Kinderen’ bijvoorbeeld, maar onze kids stonden altijd op de eerste plaats. Eerste stapjes, zwemlessen, wisselende tanden, voetbal, judo en ballet, kinderfeestjes, diploma’s en kapotte knieën, Leontine maakte alles mee, was er altijd voor de kids.

Toen de kinderen wat groter werden pakte Leontine haar werk weer op. Begon met wat gastrolletjes in diverse series, sprak een stemmetje in voor de film ‘Robots’ en zat in het panel van Ranking the Stars. Ze kreeg een hoofdrol in de populaire serie Voetbalvrouwen en vandaag wandelen we op de rode loper want de film ‘Plop en de Pinguïn’ gaat in première en ook daarin heeft Leontine een hoofdrol! Kortom, het gaat supergoed met de carrière van Leontine! En, ook niet onbelangrijk, ze geniet overal met volle teugen van! 

Maar met de première van Plop is er nog een geboorte te vieren! Vorig jaar gaf ik haar voor moederdag haar eigen website. Het was een symbolisch cadeau waarmee ik wilde laten zien hoe trots ik op haar ben en hoe fantastisch ik het voor haar vind dat ze zo kan genieten van haar passie acteren. De website bleef even op de plank liggen, maar dit jaar is ze er heel hard aan gaan werken. Ze moest bedenken wat ze er op wilde, welke buttons, welke kleuren. Foto’s uitzoeken en selecteren, teksten schrijven. Samen met het team van Qball kwam er toen een geweldige site uit!

Tot in de kleine uurtjes zijn we gisteren nog bezig geweest, want op het laatste moment komen er altijd weer nieuwe ideeën tevoorschijn, maar toen kon hij eindelijk online!

Je begrijpt dat we samen het glas hebben geheven op de geboorte van haar nieuwe kindje, haha!

Surf dus snel even naar Leontine d’r stekkie: www.leontineborsato.nl en vergeet niet een berichtje in het gastenboek achter te laten!

Groetjes,

Marco