Leontine presenteert Hart in Aktie!

15 August 2011

Leontine presenteert Hart in Aktie!

Wie mij via Twitter volgt kan het niet ontgaan zijn dat ik ongelooflijk trots ben op het feit dat Leontine het SBS6-programma Hart in Aktie met ingang van komend seizoen doet. Inmiddels heb ik het voorrecht gehad, naast de gemaakte trailer, al een aantal andere fragmenten terug te zien. En ik vind het super gedaan! Leontine presenteert Hart in Aktie op een heel eigen manier, maar wel precies zoals ik haar ken: warm, lief en betrokken! Het is fantastisch te zien hoe goed ze dit doet, hoe positief ze met Hart in Aktie bezig is en met zo enorm veel goede energie.

Hoewel de aanleiding van het programma vaak wel emotioneel is, is Hart in Aktie zo ontzettend de moeite waard! Het programma is één van de kroonjuwelen binnen de programmering van SBS6 en het is Leontine werkelijk op haar lijf geschreven. Ik vind het leuk dat door Hart in Aktie men nu een kant van mijn vrouw kan zien die voor mij al zo bekend is. Extra fijn is het dan ook te horen dat ook SBS6 zo enthousiast is over de manier waarop Leontine het programma doet.

Leontine zegt keer op keer dat Hart in Aktie niet om haar gaat, dat zij slechts een schakel in het geheel is, en dat het gaat om de mensen die door Hart in Aktie geholpen worden. Uiteraard heeft zij daar volkomen gelijk in maar het weerhoudt mij er zeker niet van om ongelooflijk trots op haar te zijn!

Hart in Aktie wordt vanaf 31 augustus a.s. vanaf 20.30 uur bij SBS6 uitgezonden!

Groetjes,

Marco