Leuk interview met het Jeugdjournaal Magazine!

01 March 2011

Leuk interview met het Jeugdjournaal Magazine!

Als jullie regelmatig in de schappen met tijdschriften kijken hebben jullie de laatste tijd kunnen zien dat ik geregeld in de bladen verschijn met diverse interviews. Het aantal vragen voor interviews is helaas vaak groter dan de ruimte in mijn agenda. Maar deze wilde ik toch wel heel graag doen!

Want het Jeugdjournaal Magazine heeft een leuke rubriek waar men mij voor wilden interviewen onder de titel FF terug met….
Jeugdjournaal-presentatrice Siham Raijoul interviewde mij over mijn jeugd en het leuke hierbij was dat we ook nog iets gingen doen dat ik juist graag zo in mijn jeugd deed. Wat we gingen doen, dat ga ik nu nog niet vertellen, de bedoeling is dat jullie dat raden en hiermee kun je één van de 10 Jeugdjournaal Magazines winnen met hierin het hele interview.

Weet je het antwoord op de onderstaande vraag, mail dan snel naar prijsvraag@borsato-fanclub.nl en wie weet krijg jij straks één van deze Jeugdjournaal Magazines toegestuurd. Het antwoord kan ik jullie uiteraard niet geven maar ik denk dat de foto jullie wel goed op weg helpt.

 Ik ging na schooltijd graag…

A) … Vissen
B) … Vlotten bouwen
C) … Zwemmen

 

Groetjes,

Marco