Link van de week: Julian Thomas!

19 December 2005

Link van de week: Julian Thomas!

Onlangs werd de website van Julian Thomas vernieuwd. Ik heb al eerder verteld dat ik een hele hoge pet van hem op heb. Ook mocht ik zijn debuutalbum aan hem uitreiken wat ik natuurlijk een grote eer vond. Aangezien ik zijn vernieuwde website graag onder de aandacht wil brengen is www.julianthomas.com de link van de week!

Ik ben vaker in mijn leven enthousiast geweest over collega’s en debutanten. Maar dat enthousiasme staat in de schaduw van wat ik voel nu ik kennis heb gemaakt met het debuutalbum van Julian Thomas! Wat een talent! Het is eerlijk waar het allergrootste talent dat ik in jaren ben tegengekomen! Sterker nog, ik geloof niet dat ik ooit iemand ben tegen gekomen die kan wat hij kan…

Julian is een singer/songwriter, hij is de componist, auteur, arrangeur en muzikant op veel van de liedjes die op zijn debuutalbum staan. En dan hebben we het over veertien liedjes waarvan er gewoon geen één slecht is! Ze zijn alle veertien gewoon hartstikke goed!

Als we op de website van Julian gaan kijken dan lezen we als eerste een persoonlijk welkomstwoordje lezen van Julian.

Onder de nieuwsbutton lezen we dat Julian Thomas het voorprogramma van Trijntje verzorgt tijdens haar tournee. Helemaal te gek dus, twee toppers op één avond. Dan heb je helemaal waar voor je geld! Uiteraard ontbreekt een biografie niet en lezen we artikelen van Julian in de media. Onder muziek kun je stukjes horen van Julian’s album en op veler verzoek vind je ook de songteksten hiervan op de site.

Wil je Julian eens beter bekijken, dan kun je een kijkje nemen in zijn fotogalerie. Daar vind je overigens ook de foto’s van de cd presentatie terug waarbij ik aanwezig was.

Maar mocht je hem graag eens live willen horen dan kun je in de agenda precies zien wanneer Julian optreedt. En als je naar een optreden bent geweest en je wilt hem complimenteren dan kun je een berichtje achterlaten in zijn gastenboek!

Kortom, een site die een bezoekje meer dan waard is!

Groetjes,

Marco.

http://www.handleiding-online.nl/ 

http://www.komterug.nl/http://www.yousendit.com/

http://www.rentabob.nl

http://www.dirkdenoyelle.com/nl/legowaartezien.htm

www.vanuitdelucht.nl