Link van de Week: Rent a Bob!

23 November 2005

Link van de Week: Rent a Bob!

Stel je voor, je hebt een feestje waar je met zijn allen naartoe gaat. En toevallig vindt iedereen het lekker om een wijntje, biertje of een andere alcoholische versnapering te drinken. Ik hoef je niet te vertellen dat het dan geen slim plan is om in de auto te stappen. En dus spreek je van te voren af wie de Bob zal zijn. Dat kan! Of je belt een taxi. Dat kan ook. Dan zit je alleen wel nog met je auto die je weer moet ophalen. Maar heee… Rent a Bob heeft de oplossing!

 

Rent a Bob heeft een leuk concept bedacht! Je huurt de BOB! De Bewust Onbeschonken Bestuurder dus. Deze Bob komt naar je toe op een klein opvouwbaar scootertje, die hij binnen één minuut in een speciale hoes achterin je auto legt. Vervolgens rijdt hij in jullie eigen auto naar huis. Daar parkeert hij de auto, pakt zijn scootertje weer, en rijdt weer terug. Jullie veilig thuis én met je eigen auto.

 

Ik kan dit soort initiatieven zeer waarderen. Het getuigt van grote creativiteit en natuurlijk ook lef om zo’n bedrijfje te starten. Ze bestaan al sinds 2003 en dat het een succes is staat buiten kijf. In het weekend zijn ze maar liefst te bereiken tot 5 uur ’s nachts, of eigenlijk in de ochtend, haha! Zo kan je wel een leuk feestje bouwen!

 

Het is een grappige link waarvan je waarschijnlijk niet iedere week gebruik zal maken, maar toch wel een plaatsje in je favorieten waard, toch? Je weet maar nooit wanneer je hem nodig hebt!

 

 

Groetjes,

 

Marco

P.S. Eerdere sites die de moeite waard zijn:

http://www.handleiding-online.nl/ 

http://www.komterug.nl/

http://www.yousendit.com/