Lintjesregen 2005…

21 April 2005

Lintjesregen 2005…

Vorig jaar 29 april, ging ik nietsvermoedend naar het gemeentehuis voor de ondertrouw van mijn beste vriend, toen ik door de Burgemeester van Blaricum op de hoogte werd gesteld van het feit dat ik een hoge Koninklijke Onderscheiding had gekregen. Vanaf die dag mag ik mezelf Officier in de Orde van Oranje Nassau noemen!

 

Inmiddels zijn we een jaar verder en ik geef toe, dat Koninklijke Lintje heeft toch wel een enorme indruk op me gemaakt! Hij is me ongelofelijk lief en het dragerslint, want de medaille zelf mag je alleen met speciale gelegenheden dragen, draag ik zodra ik de gelegenheid heb! Zo hebben jullie hem o.a. kunnen zien tijdens de fanclubdag, maar ook bijvoorbeeld tijdens het Edisongala.

 

Wat iedereen met zijn onderscheiding doet is natuurlijk persoonlijk. Sommige mensen bewaren hem in een kluis, bij anderen ligt hij stof te vangen op zolder.

Joris Linssen en Jetske van den Elsen gaan het land in om kersverse geridderde Nederlanders te verrassen. Ook ik vertel waar ik mijn onderscheiding bewaar en wat hij voor me betekent…

 

Deze uitzending is inmiddels geweest!

 

Groetjes,

 

Marco