Lipdubs!

28 December 2010

Lipdubs!

Mijn single Kerstmis was nog maar net uit toen tijdens het surfen over het internet bleek hoe mensen door deze single worden geïnspireerd! Zo kwam ik een lipdubfilmpje van Kerstmis tegen dat is gemaakt door de leerlingen en leraren van het Christelijk VMBO Focus in Harderwijk!

Het liedje was nog maar net uit waardoor deze leerlingen en leraren maar weinig tijd hadden gehad om hem in elkaar te zetten maar ze hebben dat zo leuk en snel gedaan dat ik vind dat deze lipdub een plekje verdient op mijn site.

Als verrassing voor de fanclubdag die op 7 november jl. gehouden werd hadden ook mijn fans een lipdubfilmpje gemaakt van het nummer Ik Leef Niet Meer Voor Jou. Inmiddels weet ik dat ze hier een hele dag voor uit hadden getrokken en dat er enorm veel tijd en energie in is gestoken maar dat is aan het resultaat ook wel af te zien.

Wat is het toch leuk te zien hoe mensen creatief kunnen zijn met een liedje en daar zo’n leuke draai aan kunnen geven. Wanneer deze filmpjes jou ook inspireren en je hebt zelf ook een leuke lipdub gemaakt van een nummer van mij kun je de link mailen naar info@borsato-fanclub.nl
De leukste inzendingen zullen jullie hier dan terug kunnen zien.

Ik ben benieuwd!

Groetjes,

Marco