Magazine #1MB

16 November 2011

Magazine #1MB

Vlakvoor de soundcheck in Antwerpen kreeg ik het allereerste exemplaar van het magazine #1MB uitgereikt! Er zitten heel wat bloed, zweet en tranen in, maar man man man wat is-ie mooi geworden! Mijn familie, dierbare vrienden, collega’s uit het vak, mijn publiek, mijn hobby’s en gadgets, en natuurlijk veel muziek, dat is waar #1MB voor staat! Shownieuws was erbij en gunt je alvast een kleine blik in het blad!

Klik hier om de showflits over #1MB te zien!

Twitter je mee over het album en het magazine? Gebruik de hashtag #1MB !

Het was me eerder gevraagd. Een eigen magazine. Maar tot nu toe vond ik er de tijd niet rijp voor. Het uitbrengen van #1, een dubbelalbum met daarop al mijn nummer 1 hits, aangevuld met de meest geliefde songs van mijn publiek, is zon uniek moment dat ik naast dit muzikale overzicht een magazine een prachtige aanvulling vond. Aangezien ik een duidelijke visie had over welke onderwerpen ik in dit magazine zou willen, kreeg ik vol enthousiasme de rol van hoofdredacteur toebedeeld. Het was nog een hele klus, gezien de beperkte tijd die we hadden, maar wat was het leuk om te doen!

Het is een blad geworden over en door Marco, maar met ruimte voor de dingen die me inspireren en motiveren. Denk aan lekker eten, duiken, fotograferen en muziek. Veel van de mensen waar ik mee heb samengewerkt staan in #1MB en ook veel mensen waar ik iets bijzonders mee heb. 
Daarnaast vind je onder meer prachtige foto’s terug van bekende vaders met hun dochter(s).

Hopelijk vinden jullie het magazine net zo mooi als ik! 

Het 132 pagina’s tellende magazine #1MB zal vanaf 25 november in Nederland en België te koop zijn voor 5,95.
 

Groetjes,

Marco