Marco op kraamvisite!

11 November 2008

Marco op kraamvisite!

Marco: “Als geen ander weet ik hoe bijzonder het is om een dochter te krijgen. Ik kan me de dag dat Jada werd geboren nog herinneren als de dag van gisteren. Ik liep met mijn hoofd in een roze wolk, zo blij en gelukkig. Ik werd overladen met allerlei gevoelens maar ik weet nog wel dat liefde en trots de boventoon voerden.

Dat gevoel van trots heb ik nog steeds. Overigens ben ik ook enorm trots op Luca en Senna maar sinds mijn nieuwe single ‘Dochters’ uit is, is Jada natuurlijk vaak het onderwerp van gesprek. ‘Dochters’ is een prachtig nummer dat voor mij natuurlijk over Jada gaat.” 

Sinds de nieuwe single ‘Dochters’ uit is, is dit dus een centraal thema rond Marco geworden. Geweldig natuurlijk want Marco steekt het niet onder stoelen of banken dat Jada de voornaamste reden is dat hij zo emotioneel betrokken is bij het nummer.

Maar heel veel mensen hebben enthousiast op ‘Dochters’ gereageerd. Zowel vaders (van dochters en zonen!) als moeders (die zelf altijd ook dochter zijn en dus op twee manieren naar het liedje kunnen luisteren) maar ook mensen die (nog) geen kinderen hebben kunnen zich het gevoel waar Marco zo vol warmte over zingt zich goed voorstellen.

Vanuit dit thema wordt de hele week tijdens Shownieuws op SBS6 door Marco een oproep gedaan aan ouders van pasgeboren dochters. De bedoeling is dat deze van hun prachtige pasgeboren dochter een foto sturen naar dochters@167.99.43.109. Uit de ingestuurde foto’s wordt de leukste of mooiste foto geselecteerd en deze baby krijgt een bezoekje van Marco. Marco op kraamvisite dus, is dat niet leuk! Hij zal dan ook zijn single ‘Dochters’ meenemen en aan de ouders overhandigen. Natuurlijk wil Marco graag nog even met het kersverse babymeisje op de foto.

Hartstikke handig natuurlijk om zo’n ervaren vader als Marco op kraamvisite te krijgen.

Hij heeft vast nog wel wat handige tips, haha! Meedoen dus!

Redactie www.borsato.nl