Marieke zingt in Disney Film!

14 July 2012

Marieke zingt in Disney Film!

De opnames van the Blind Auditions van het derde seizoen van The Voice of Holland zijn alweer achter de rug maar ik wil jullie graag nog even op de hoogte brengen over hoe het nu gaat met een aantal van de talenten uit team Borsato van het vorige seizoen van the Voice!

Zo is Marieke begin juni afgestudeerd aan het conservatorium in Utrecht. Ik had de eer om in de eindexamencommissie plaats te mogen nemen en Marieke is uiteraard met vlag en wimpel geslaagd! Onlangs heeft ze twee liedjes in mogen zingen voor de Disney film Brave. Grappig is dat prinses Merida, het hoofdpersonage uit deze film, met haar lange rode krullen en groene jurk precies lijkt op Marieke! De film is vanaf 18 juli in de bioscoop te zien. Die liedjes die Marieke heeft ingezongen heten ‘Een nieuw begin’ en ‘Laat mij gaan’.
 

Om in de sfeer van de Disney te blijven, Christiana Bohorquez heeft onlangs leren buikspreken en vervolgens samen met haar sok Dodi een hilarisch duet opgenomen van het nummer A whole new World, bekend uit de Disney klassieker Aladdin. Heel erg leuk gedaan, Christiana!

http://tinyurl.com/DodiSok 
 

Sharon Doorson mag dit jaar afstuderen aan het conservatorium en tekende onlangs een contract bij muzieklabel Cloud 9. Binnenkort duikt ze in de studio om haar debuutsingle op te nemen. Eind september geeft ze met onder andere Pearl Jozefzoon en Shary An een tribute concert genaamd One moment in time.
Meer info vind je hier www.livetheater.nl 

Ook Bart Brandjes heeft het lekker druk met optreden en is onlangs de studio ingedoken. Met het label Jazz Lounge Records is hij bezig om een nieuwe plaat op te nemen! 

Vanaf 17 augustus zal het debuutalbum van Iris Kroes te koop zijn. Inmiddels heeft ze alle nummers opgenomen en is ook de photoshoot voor de albumhoes is achter de rug. Ik ben ontzettend nieuwsgierig naar al het moois wat mijn harpmeisje ons te bieden heeft!

Groetjes van een trotse coach,

Marco