McChicks albumpresentatie!

07 May 2009

McChicks albumpresentatie!

Tessa Boomkamp, al jarenlang een waardevol lid van mijn band, is zo’n vrouw die alles lijkt mee te hebben! Ze kan prachtig zingen, ze kan fantastisch gitaarspelen, ze kan als de beste drummen en ze is ook nog eens een vreselijk lekker wijf! Je zou zeggen, zulke vrouwen ontmoet je niet vaak! Maar Tessa heeft in Astrid Akse en Phaedra Kwant haar gelijken gevonden. Zeer getalenteerde vrouwen met een prachtige stem! En wat helemaal zo bijzonder is: de stemmen kleuren zo geweldig bij elkaar!

De liedjes liggen makkelijk in het gehoor, ontroeren je, nodigen uit tot bewegen en weten je in combinatie met de stemmen van deze inspirerende vrouwen, tot in je kleine teen te raken! De McChicks presenteerden hun album gisteren in het Comedytheater in Amsterdam. Nadat ze drie liedjes hadden vertolkt, waarbij de zaal iedere keer muisstil was om geen noot te missen, kwam Manuela Kemp het podium op en kondigde mij aan. Want reken maar dat ik dit eerste album heel graag als eerste wilde uitreiken aan de dames!

Ik had me voorgenomen het album eerst even te luisteren, zodat ik mijn favoriete liedjes kon noemen, maar met een album met dertien juweeltjes is het enorm moeilijk om daar een selectie uit te maken, dus daar brandde ik me maar niet aan. Drie albums had ik in mijn handen en zowel Tessa als Astrid als Phaedra reikte ik een exemplaar uit. Ik stel voor dat ze er zuinig op zullen zijn, want ik durf te wedden dat ze de deur uit vliegen! Ik heb gisteren in ieder geval meteen een aantal albums gekocht én laten signeren!

Ik sloot aan in de rij voor een handtekening en zei tegen Tessa dat er natuurlijk wel ‘Voor Marco’  bij moest, en dat deed ze gelukkig. Maar ik heb nóg een album laten signeren en die geef ik weg via mijn website! Wil je in aanmerking komen voor het debuutalbum van McChicks, ik bedoel, natúúrlijk wil je in aanmerking komen voor het debuutalbum van McChicks, wil je weten HOE je in aanmerking kunt komen?

 

Het is niet heel moeilijk! McChicks zit ook op Hyves, vertel me wie de beheerder van die site is en wie weet win jij het gesigneerde album!

Mail het antwoord naar prijsvraag@borsato-fanclub.nl voor 15 mei en vergeet je naam en adres niet te vermelden!

Hier een prachtige trailer van het album! Luister en je bent verkocht!

Ik wens jullie alle succes, meiden!

Liefs,

Marco