Meeste Alarmschijven!

25 August 2008

Meeste Alarmschijven!

Vorige week was ik in de studio in Volendam waar ik de laatste liedjes van mijn album Wit Licht aan het inzingen was, toen Jeroen Nieuwenhuize van Radio 538 langs kwam met een leuke verrassing!

De week ervoor was mijn nieuwe single Stop De Tijd namelijk Alarmschijf geweest, en dat bleek de 1999e Alarmschijf te zijn die Radio 538 uitreikte. Een indrukwekkend aantal, kan ik je vertellen!

Bij Radio 538 vroegen ze zich af wie er eigenlijk de meeste Alarmschijven had en dat bleek Madonna te zijn. De Nederlandse artiest met de meeste Alarmschijven, dat blijk ik te zijn!

Alarmschijf zijn is erg belangrijk. Hits worden geboren op de radio, want dat is de plek waar je fans je horen. Aan het liedje kunnen wennen ook, want soms moet je een liedje een paar keer horen voor het bij je ‘binnen’ komt. Dat kan allemaal via de radio, en zeker als je Alarmschijf bent, want dan ben je verzekerd van airplay!

Ik bleek maar liefst dertien alarmschijven te hebben gehad! Dat is ongelofelijk veel en ik ben er dan ook buitengewoon trots op dat Radio 538 keer op keer mijn liedjes tot Alarmschijf hebben weten te bombarderen! Ik hoop dan ook dat het nog heel vaak zal gebeuren!

Uiteraard hebben we geproost op dit feestelijke feit, hier onder zie je hoe dat ging!

Groetjes,

Marco