Met Ben Saunders in het GelreDome!

16 March 2011

Met Ben Saunders in het GelreDome!

Op 7, 10, 11 en 13 mei openen de deuren van het GelreDome zich weer voor vier spectaculaire concerten! De concertreeks 3Dimensies is er één waar niet alleen ik reikhalzend naar uit kijk, maar ook mijn gastartiesten hebben er heel veel zin in! Vandaag ben ik met Ben Saunders naar het GelreDome gegaan, om hem alvast een rondleiding te geven. We hebben de plek bekeken waar het podium in mei komt te staan, waar het publiek, de catering, etc., maar natuurlijk hebben we ook backstage rondgelopen en hebben we alvast een mooie kleedkamer voor hem uitgezocht haha! Het enthousiasme van Ben werkt aanstekelijk, al sta ik zelf ook te trappelen om weer naar het GelreDome te gaan.

Ben is zo trots, hij vindt het zo kicken en dat maakt dat ik er nog meer zin in krijg! Ik heb van de gelegenheid gebruik gemaakt hem te complimenteren met hoe hij aan zijn carrière werkt, want hij doet dat heel erg goed. Zijn uiterlijk mag op het eerste gezicht ruig lijken, hij is een bijzonder sympathieke man wat zijn ogen dan ook meteen verraden. Hij is een harde werker en heeft een nonchalance en nuchterheid over zich in precies de goede verhoudingen. Hij past net zo makkelijk in het voorprogramma van Kane als als gast van Borsato. Hij spreekt mensen in alle lagen van de bevolking en van alle leeftijden aan. Tot slot heeft hij een dijk van een stem en een uniek en eigen geluid. Daarmee heeft hij eigenlijk aan de meeste voorwaarden voor een succesvolle carrière al voldaan. Ik heb met carnaval tientallen Ben Saunders gezien, hoe leuk is dat!

Het enige waar ik hem nog voor wilde waarschuwen is de valkuil van het werktempo. Dat is natuurlijk hoog in deze fase maar mag niet te hoog worden, je moet altijd blijven synchroniseren met je privéleven. Maar volgens mij gaat ook dat deel van zijn leven prima! Sinds eind januari heeft Ben een realityserie getiteld Ik Ben Saunders. Deze is elke zondag tussen 20.00 en 20.40 te zien bij RTL4 en ook onze rondleiding door het GelreDome is gefilmd.

We hebben in ieder geval een paar te gekke ideeën voor zijn gastoptreden in het GelreDome, we gaan hem een schitterend podium bieden, eentje die hem waardig is. Ik weet zeker dat wij én jullie enorm zullen genieten!

Tot in Arnhem!

Groetjes,

Marco 

3Dimensies LIVE IN HET GELREDOME
Showdata: zaterdag 7 mei, dinsdag 10, woensdag 11 en vrijdag 13 mei 2011.
Kaartverkoop: Bel 0900-30 012 50 of ga naar www.ticketservice.nl en www.livenation.nl. Je komt via beide sites op dezelfde bestelpagina. (Ticketmaster)

3Dimensies LIVE IN HET SPORTPALEIS
Showdata: dinsdag 17, woensdag 18, vrijdag 20, zaterdag 21 en zondag 22 mei 2011.
Kaartverkoop: Bel 070/345 345 (B) of 0900-45 000 45 (NL) of ga naar www.teleticketservice.com.

Heb je vragen over de concerten? Hier staan de meest gestelde vragen bij elkaar!