Met de prijswinnaars op stap in Antwerpen!

13 July 2017

Met de prijswinnaars op stap in Antwerpen!

Woensdag 5 juli stond de dag in het teken van prijswinnaars en heb ik in het mooie Antwerpen een aantal heerlijke uren met deze fans doorgebracht. Op verschillende manieren waren bijzondere prijzen te winnen, zoals een lunch of een kopje koffie met mij. Want we hadden vernomen dat dat nou dingen waren die mensen het liefst eens zouden doen, gewoon een kopje koffie drinken. Nou, dan maken we daar toch een te winnen prijs van!

De zon scheen volop, iedereen was in goede stemming en het was reuzegezellig in het mooie Vlaanderen. In zo’n kleine setting kom je tot mooie en persoonlijke gesprekken en ik ben altijd geïnteresseerd in het wel en wee van mijn trouwe achterban. Zo leuk om iedereen wat beter te leren kennen! Hier en daar ook wel hilarisch want Jill nam niet haar man Bart mee, maar haar vriendin Miranda naar het kopje koffie met mij en daar was Bart niet echt over te spreken, haha. Ik hoop dat je het inmiddels hebt goedgemaakt met je man, lieve Jill! Ook de fans onderling vinden het leuk om elkaar te ontmoeten, dus het was geen moment stil, geweldig. En ook hier zag ik nieuwe vriendschappen geboren worden.
 


Onder het genot van een kopje koffie en de heerlijke lekkernijen heb ik dan ook vol belangstelling geluisterd naar ieders verhalen. Van mooie relaties, een (nog) onvervulde kinderwens tot de hobby fotografie van een zesjarige. Heel bijzonder!
Ook de lunch was heel gezellig. Wendy en Veerle mochten met hun partners op het zonovergoten terras lunchen. Ook hier werd lekker gekletst, ook door de mensen die langsliepen overigens: “Is het hem echt?” “Nee joh, waarom zou Marco Borsato nou hier op het terras zitten!”
Nou, omdat dat toevallig heel erg leuk en gezellig is, haha!

Na de lekkere lunch was er nog een prijs die verzilverd ging worden, namelijk een twee uur durende rit met een authentieke tram. Gids Bertje probeerde nog wat over Antwerpen te vertellen, maar hoewel ze goed voorbereid was en veel informatie had, bleken de passagiers vooral geinteresseerd in elkaar en in fotootjes trekken, haha. Daarom zijn we ook even gestopt om op het dak van de MAS een groepsfoto te maken. Want eerlijk is eerlijk, dit is iets wat we op deze manier nooit meer meemaken.
Het was behoorlijk warm en de tram kwam ook nog onverhoopt in de file vanwege de Knip van de Leien, maar ik geloof wel dat iedereen genoten heeft van de rit.
Op divere social media en ook via de mail zag ik hoe leuk iedereen deze dag heeft gevonden, dat doet me goed om te horen!


 
Ik kijk nu al uit naar de fanclubdag in Egmond aan Zee, ben benieuwd wie we dan kunnen blij maken met een prijs of wens.
We hebben al wat leuke ideetjes voor unieke prijzen. Varen is altijd populair bijvoorbeeld, maar een pizzaatje met me scoren staat ook hoog op de verlanglijstjes. 
Ik zal zien wat ik kan doen, haha!

Hoe dan ook, bedankt voor de superleuke dag in Antwerpen! Wat mij betreft voor herhaling vatbaar!
 
Groetjes,

Marco