Middagshow in De Kuip op 2 juni

18 December 2018

Middagshow in De Kuip op 2 juni

Yes! Er wordt een extra show toegevoegd aan mijn concertreeks in De Kuip! De kaartverkoop voor de drie eerder aangekondigde concerten ging zo hard dat deze heel snel uitverkocht waren. Inmiddels is, vanwege de enorme vraag naar kaarten, op zondag 2 juni 2019 een speciale middagshow aan de reeks toegevoegd. Met deze show erbij staat de teller inmiddels op vier! Hiermee staat de stand, ten opzichte van The Rolling Stones, op het scorebord van De Kuip op 13-10, haha.
 
Voor mij waren de concerten in het Koninklijk Theater Carré de bevestiging dat ik ook in De Kuip een show overdag wilde doen. Ik heb hele families voorbij zien komen en glunderende, blije kinderkoppies in het publiek gezien. Een middagshow is een uitstekende gelegenheid om er met het hele gezin naar toe te gaan. We hebben de diverse agenda’s op elkaar afgestemd en in overleg met het stadion en de gemeente Rotterdam hebben we toch nog een datum weten te vinden voor een nieuwe show.


 
De reguliere verkoop van dit vierde concert start  vrijdag, op 21 december, om 10.00 uur.
 
Bestel je kaarten vanaf nu HIER!

Wil je genieten van het Matinee Magenta de Luxe VIP arrangement, dan kun je deze HIER bestellen!

Zondag: 2 juni 2019
Aanvang: 15.30 uur
Kaarten: vanaf € 49,00 excl. servicekosten

Let op: koop niet via andere kanalen, dit is het enige officiële verkooppunt! Andere aanbieders kunnen je niet de plaatsen garanderen! (Weet waar je koopt!)
 
Wie komt er gezellig naar mijn middagshow?

Groetjes,

Marco