Mijn agenda in jouw agenda!

24 February 2011

Mijn agenda in jouw agenda!

Flogs houdt je altijd en overal op de hoogte!

Borsato.nl is sinds eind vorig jaar geheel vernieuwd. Ik heb ontzettend veel goede reacties gekregen, maar we hebben ook goed geluisterd naar opbouwend commentaar. Nog steeds wordt er dagelijks aan de website gewerkt en ik geniet van de vele activiteiten op het forum, het gastenboek en onder de nieuwsitems. Wat nog ontbrak was een goede up-to-date agenda. Natuurlijk weet iedereen inmiddels wanneer de 3Dimensies concerten plaatsvinden, maar ik ben ook weer regelmatig te zien en te horen op tv, radio, in magazines en zal nog veel nieuwe muziek gaan uitbrengen. Om jullie altijd en overal op de hoogte te houden is er nu een ‘Marco Borsato Agenda’, aangeboden door de agenda-dienst Flogs!
 

Flogs biedt de mogelijkheid om alle belangrijke informatie uit mijn agenda in één keer automatisch in je eigen digitale agenda te plaatsen. Wanneer bijvoorbeeld concertdata bekend worden gemaakt, of als er nieuwe muziek uit gaat komen, wordt dit in jouw agenda zichtbaar, en bij wijzigingen wordt het agendapunt automatisch bijgewerkt.  Met Flogs ben je dus altijd op de hoogte en heb je de meest actuele informatie in je broekzak!

Ga naar de Agenda pagina om je direct aan te melden, of klik op de rode ‘F’ in de agenda widget, rechts naast dit bericht.


 

Hoe werkt Flogs?

Om ervoor te zorgen dat je altijd en overal op de hoogte bent, kun je jouw digitale agenda synchroniseren met data uit de agenda van Marco Borsato. Selecteer alle evenementen of alleen degene waar jij in geïnteresseerd bent, zodat je altijd op de hoogte bent van alles wat komen gaat! Welk type digitale agenda je ook gebruikt, Flogs kan ermee overweg!  De Marco Borsato Kalender werkt o.a. op: Outlook, Google Calendar, iCal, Facebook, BlackBerry, en iPhone. 

Wil je meer weten over Flogs, en je aanmelden voor andere kalenders, kijk op www.flogs.com