Mijn deel Zoop in India is gedraaid!

22 March 2006

Mijn deel Zoop in India is gedraaid!

Vandaag waren de opnamen van de scène waarin ik meedoe in Zoop in India! Hoewel het maar een heel klein rolletje is, echt een piepklein rolletje, waren we er toch gauw de hele middag mee zoet. 

Zoop in India wordt geregisseerd door Johan Nijenhuis, waarmee ik eerder heb samengewerkt voor mijn dvd ‘Zien’. En opnieuw verliep de samenwerking uitermate goed!

Mijn rol is meer een grapje, een gimmick. Je moet ook goed opletten, anders heb je me gemist, haha. Ik ga niet verklappen waar het over gaat, anders is de verrassing weg, maar ik kan wel vertellen dat het het een beetje omgekeerde wereld is. Ik speel overigens mezelf, wat maakt dat het me in het karakter verdiepen me niet al te moeilijk afging!

De acteurs van Zoop, de Rangers, zijn allemaal nog jong maar inmiddels al zeer ervaren. Ze zijn stuk voor stuk enorm enthousiast en het was ontzettend leuk om met ze samen te werken. 

Ik heb de kids nog niet verteld dat ik in Zoop te zien zal zijn, en ik ga dat proberen vol te houden. Eens kijken hoe ze reageren als we naar de première gaan! Vorig jaar zijn we ook met zijn allen geweest en de kinderen vonden het prachtig.

Vanaf 28 juni draait Zoop in India in de bioscoop!

Groetjes,

Marco.