Mijn lieve Leontine jarig!

09 December 2005

Mijn lieve Leontine jarig!

Vandaag is mijn lieffie jarig! En we gaan er een hele leuke dag van maken! De kids hebben allemaal een eigen cadeautje, natuurlijk een mooie tekening erbij en ze zal door ons allen uit volle borst toegezongen worden. En omdat ze jarig is vergeten we beslist het belangrijkste niet: Mama is een echte Schone Slaapster en vandaag mag ze dan ook heerlijk uitslapen!

En terwijl zij zich nog eens lekker omdraait staan wij in de keuken een verrukkelijk ontbijt te fabriceren. We hebben alles in huis voor een paar overheerlijke croissantjes en vers geperste sinaasappelsap. Vandaag is het mama’s dag en gaan we alleen maar leuke dingen doen!

December is bij ons een echte feestmaand, maar met de verjaardagen van Luca, Jada, de goede Sint, Armando, Leontine, de mijne en dan kerst er achteraan, is het eigenlijk een overdaad aan feestelijkheden. We doen dan ook lekker rustig aan, geen huis vol visite. Leontine heeft gisteren met haar vriendinnen gezellig gedaan maar vanavond neem ik haar lekker mee! Heerlijk er met zijn tweetjes even tussen uit! 

Lang zal ze leven!

Groetjes,

Marco.