Mijn mugshots via Twitter!

08 November 2009

Mijn mugshots via Twitter!

Twitter is een medium waar ik ontzettend veel plezier aan beleef en waarvan ik merk dat ook veel van jullie het inmiddels ontdekt hebben. Voor degenen onder jullie die Twitter nog niet ontdekt hebben kan ik jullie zeker aanraden er eens een kijkje te nemen. Op Twitter kun je korte updates maken, bijvoorbeeld over wat je aan het doen bent of wat je bezighoudt en die delen met de mensen die jou op Twitter volgen. Zo’n update wordt een tweet genoemd.

Een tijdje geleden ben ik begonnen met het plaatsen van een dagelijkse mugshot op mijn Twitter, een fotootje van hoe ik er op dat moment uitzie. Ik vond het alleen niet zo leuk om maar iedere dag een bijna gelijk fotootje te plaatsen en daarom dook ik onder andere eens in de verkleedkist van mijn kinderen. Hierin vond ik een behoorlijke hoeveelheid hoedjes, maskers en andere dingen die ik voor mijn dagelijkse mugshot kon gebruiken en zo begon het idee iedere dag weer wat anders te zoeken. Eigenlijk zijn die hoedjes, maskers, etcetera begonnen als een grapje maar het werkte wel heel aanstekelijk want ik merkte dat steeds meer mensen bewust kwamen kijken naar wat ik deze keer aan of op had.

De fanclubdag naderde en fan Rebecca Struik had het geweldige idee om tijdens de fanclubdag mensen dingen mee te laten nemen die ik voor mijn dagelijkse mugshot kon gebruiken en zo mijn hobby van de mugshot nog veel langer voort te laten duren. Ik moet je eerlijk zeggen dat ik daar heel erg blij mee ben want mijn eigen voorraad begon behoorlijk uitgeput te raken!

Op de fanclubdag kreeg ik dan ook maar liefst vier dozen vol met de meest leuke dingen die ik voor mijn mugshots kon gebruiken, variërend van zelfgemaakt tot gekocht, maskers, hoedjes, mutsen, je kunt het zo gek niet bedenken of het zat wel in één van die vier dozen.

Inmiddels zullen mijn mugshots ook iedere keer op de site in het rechterframe verschijnen zodat je ook hier kunt zien wat ik voor die dag weer op of aangedaan heb!

Ben je nieuwsgierig geworden naar Twitter en wil je mij eens op Twitter opzoeken? Klik dan HIER ! Ben je benieuwd naar mijn mugshots van de afgelopen tijd? Deze kun je HIER terugvinden.

Tot slot wil ik iedereen die de moeite heeft genomen iets voor mijn mugshots mee te nemen ontzettend bedanken. Vroeg of laat zul je allemaal je eigen creatie terug gaan zien!

Groetjes,

Marco