Mijn Voice-kandidaten…

17 November 2016

Mijn Voice-kandidaten…

… blijven heerlijk aan de weg timmeren en het fijne is dat ze mij van hun stappen op de hoogte houden! Ik weet dat veel van jullie mijn kandidaten ook nog steeds graag volgen en daarom geef ik jullie een update van alles waar deze talenten zich mee bezig houden!

Kelvin Muïs heeft onder de naam KLVN Allison een nieuwe single uitgebracht met de titel ‘Teardrops’. ‘Teardrops’ is een heerlijk uptempo nummer waarbij stil zitten bijna onmogelijk is! De video van ‘Teardrops’ is te bekijken op YouTube en de song is te beluisteren via Spotify en Deezer

Kortgeleden werd bekend dat mijn meiden van O’G3NE in 2017 naar Kiev zullen vertrekken waar ze Nederland zullen gaan vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival. Ik ben ervan overtuigd dat Amy, Lisa en Shelley het fantastisch gaan doen en ik ga hun avonturen in Kiev en de aanloop er naartoe uiteraard met bovengemiddelde interesse volgen!

Christiana Bohorquez maakt zich hard voor een fantastisch doel en werkt mee aan een campagne van International Justice Mission waaraan ook Frank Rijkaard, Peter R. de Vries en John van den Heuvel meewerken. International Justice Mission is een mensenrechtenorganisatie die zich inzet tegen de plaag van geweld tegen de armsten, zoals slavernij en mensenhandel. Jaarlijks bevrijden zij duizenden slachtoffers uit de seksindustrie en kinderen die worden misbruikt voor cyberseks.
Ik zou het fijn vinden wanneer jullie de Facebookpagina van International Justice Mission massaal liken zodat ook jullie op de hoogte blijven van het prachtige werk dat de International Justice Mission verricht. Christiana heeft speciaal voor dit doel een video opgenomen die je hier kunt bekijken.

Stefania heb je kunnen zien in het derde seizoen van The Voice Kids. Zij gaat op 20 november met twee andere meiden Nederland vertegenwoordigen op het Junior Songfestival in Malta!
Stefania, Sterre en Kymora vormen samen de meidengroep ‘Kisses’ en hoe zij het er vanaf gaan brengen kun je op 20 november vanaf 16.00 uur zien bij NPO Zapp! 

Over Sharon Doorson kan ik heel regelmatig wat vertellen, want zij blijft maar doorknallen! Op 12 oktober ging de Nederlandse versie van de muzikale animatiefilm ‘Trolls’ in première, waarin Sharon Doorson te horen is als Poppy, waarvoor zij de stem ingesproken heeft. Ook mocht ze samen met Waylon de titelsong zingen waarvan de videoclip hier te zien is.

Op 12 oktober ging de film ‘Hart Beat’ in première waarin Vajèn van den Bosch de hoofdrol van Zoë vertolkt. Zoë heeft sinds het vertrek van haar vader geen gitaar meer aangeraakt. Als zij op de fiets wordt aangereden door de tourbus van de Nederlandse superster Mik, waar zij bepaald geen fan van is, springt er toch een vonk over tussen de twee. De trailer van deze film kun je via deze link bekijken. Daarnaast heeft Vajèn samen met Rein van Duivenboden de titelsong van deze film ingezongen. Deze single is ook te beluisteren via Spotify en te downloaden via iTunes

Ook Maan blijft ontzettend druk en heeft kort geleden weer een nieuwe single uitgebracht met de titel ‘Give You All I Got’. Behalve dat het een superlekker nummer is is deze single ook nog eens de titelsong van de bioscoopfilm ‘Meesterspion’ die sinds oktober in de bioscopen draait. De single van Maan is te beluisteren via Spotify en te downloaden is via iTunes
Overigens heb ik Maan kortgeleden ook op de foto gezet voor de nieuwe Wendy, die eind deze maand in de winkel ligt!

Gerrie Dantuma heeft op 18 november haar nieuwe EP ‘Tone’ uitgebracht. Vijf nummers bevat deze EP en hierop laat Gerrie weer horen hoe ontzettend veelzijdig ze is. Van het up tempo ‘I’m Around’ tot het akoestische ‘Two Toned’ is deze EP er eentje die je absoluut moet horen. ‘Tone’ is te beluisteren via Spotify en te verkrijgen via iTunes

Tot zover deze nieuwe update. Ik hoop dat ik er snel weer eentje kan schrijven want dat betekent dat Team Borsato lekker in beweging blijft!

Groetjes,

Marco