Move4ALL

07 November 2017

Move4ALL

Marit, Jara, Lulu en Dionne volgen de opleiding Horeca ondernemer/Manager. Voor het vak MVO (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen) zetten zij een heel mooi project op. MVO is het bijdragen aan een goede maatschappij, door bijvoorbeeld het recyclen van afval en energie opwekken door middel van zonnepanelen. Maar ook het verzorgen van een leuke dag voor eenzame ouderen behoort hier bij. Kortom het aanpakken van een maatschappelijk probleem.
 
Het project, Move4ALL, wat Marit, Jara, Lulu en Dionne opzetten is een sportdag organiseren voor asielkinderen samen met Nederlandse basisschoolkinderen. Dit willen ze doen om het negatieve beeld wat veelal bestaat over asielzoekers te laten verdwijnen. Door deze groepen kinderen samen te brengen kunnen ze van elkaar leren. Door het samen spelen, samenwerken en plezier hebben kunnen de kinderen zien dat iedereen hetzelfde is! Geen onderscheid, gewoon lekker kind zijn!
 
Om dit Project te laten slagen hebben ze sponsoren nodig. Denk bijvoorbeeld aan zaalhuur, eten en drinken, spellen, vervoer en zeker ook vrijwilligers die deze dag willen helpen. Op de facebookpagina van Move4ALL, zoals de meiden het project hebben genoemd, kun je volgen hoe hun project verloopt.
Woon je in de buurt van Cuijk en denk je wat te kunnen en willen betekenen voor Move4ALL? Neem dan een kijkje op hun facebookpagina, hier kun je alle informatie vinden over hoe je je kunt aanmelden en wat je kunt doen!
 
Ik vind het bewonderingswaardig hoe de meiden het oppakken en ik hoop dat hun project slaagt. Aan hun doorzettingsvermogen en ambitie zal het zeker niet liggen!
 
Heel veel succes, meiden!
 
Groetjes

Marco