#Muziek op nummer 1!

25 October 2013

#Muziek op nummer 1!

Op vrijdag 18 oktober kwam mijn single #Muziek uit en binnen no time schoot de single al door naar de eerste positie in iTunes. Stond deze het ene moment nog op 5, binnen enkele minuten was dit al nummer 3 en heel kort erna zelfs nummer 1. Mijn weekend kon niet beter beginnen!

En toen werd het vrijdag 23 oktober, de dag waarop altijd bekend wordt hoe de Mega Top 100 eruit zal zien en welke singles welke posities gaan bekleden. Hoe gaaf is het dan als blijkt dat #Muziek op de eerste plaats van de Mega Top 100 staat en daarmee tegelijkertijd mijn 19e nummer 1 hit is geworden! In de Top 40 is het mijn 16e nummer 1 hit.
Overigens wordt in de officiele lijsten van de Top 100 een samenwerkingsverband niet meegerekend, waardoor het Koningslied en ook ‘One Thousand Voices’ met de coaches van The Voice of Holland in hun overzicht niet voorkomen. Dat is uiteraard prima, maar voor mij tellen ze wel degelijk mee!

Muziek maakt iets in mensen los. Soms zet het in je beweging, helpt het je ontladen, vaak biedt het troost of steun. Ik ben blij dat dat niet alleen bij mij maar bij heel veel mensen gebeurt! Het blijft bijzonder dat de interpretatie van één, duizenden reflecties voortbrengt. Mijn muziek heeft veel stromingen doorstaan en met deze single gooi ik mijn anker uit in het hier en nu.
Ik ben heel trots, heel blij!

Wil je weten waar je #Muziek nu allemaal precies kunt aanschaffen of wil je de tekstclip zien die we bij #Muziek hebben gemaakt dan kun je dat hier teruglezen.

Groetjes,

Marco